Wikipedia:Sletningsforslag/Ludwig Heidler

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen om Ludwig Heidler er gået fra dawp til enwp, hvor der pt. pågår en slettediskussion. Se nærmere hér. Pugilist (diskussion) 10. dec 2013, 22:23 (CET) Artiklen er oprettet af en ip-bruger og har fået en del tilføjelser fra Bruger:Kong amdi I, der er blevet opfordret til at deltage i debatten her. Pugilist (diskussion) 10. dec 2013, 22:40 (CET)

  • Slet - Det er temmelig sikkert en hoax. Kilderne "Zeittschrift von Gesichte" lyder hjemmegjort, og den eneste man kan finde om dette tidsskrift står (stod) i artikler på dansk og engelsk Wikipedia, hvor Bruger:Kong amdi I havde indsat informationen. Da der er anvendt en tilsyneladende falsk kilde til artiklen, og da brugeren tidligere har forsøgt at oprette i hvert fald én falsk artikel på dansk Wikipedia, og da artiklen om Heidler ikke kan verificeres noget sted, bør artiklen slettes. Kan der ikke findes dokumentation for artiklens rigtighed, bør brugerens redigeringsadgang i øvrigt inddrages, men det er en noget der bør tages stilling til, når udfaldet af denne slettediskussion er kendt. Pugilist (diskussion) 10. dec 2013, 23:08 (CET)
  • Slet - Hvad Pugilist nåede at sige inden jeg. Knud Winckelmann (diskussion) 10. dec 2013, 23:14 (CET)
  • Slet - Enig med de to ovenstående, samt de folk, der på en-wiki tilsyneladende har gjort et stort efterforskningsarbejde for at tjekke data. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 10. dec 2013, 23:32 (CET)
  • Slet - Vil det være muligt at arkivere siden? — Fnielsen (diskussion) 10. dec 2013, 23:34 (CET)
Konklusion:
Så er brugerens bidrag blevet gennemgået, og langt det meste var fup. I det lys er der ingen berettiget tvivl om, at også artiklen om Heidler er fup, hvorfor artiklen slettes. Pugilist (diskussion) 11. dec 2013, 00:50 (CET)