Wikipedia:Sletningsforslag/Luka Racic

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Pugilist har markeret denne artikel med {{notabilitet}}. Lad os tage diskussionen. mvh Tøndemageren (diskussion) 8. jun 2017, 21:43 (CEST)

  • Behold - Spilleren har spillet for en hel del ungdomslandshold, hvilket tidligere har været nok til notabilitet. Det vidner også om at spilleren ikke er en døgnflue. mvh Tøndemageren (diskussion) 8. jun 2017, 21:43 (CEST)
  •  Kommentar - Jeg er lidt ked af, at Tøndemageren opretter er sletningforslag på den konkrete spiller i stedet for at tage en generel diskussion, som nok havde været mere produktivt, og som måske havde bragt os noget længere. Jeg oprettede bevidst ikke et sletteforslag af samme årsag. Helt generelt har fodboldspilleres notabiltet været drøftet ganske indgående tidligere, uden at der er blevet nået en konklusion. Den seneste debat er nogle år gammel, og Wikipedia har udviklet sig meget siden. Jeg så langt hellere, at vi måske fik taget en mere generel drøftelse, om vi skal slække de på oprindelige tommelfingerregler, frem for at diskutere en enkelt spiller og måske danne en praksis, der ikke er i overensstemmelse med, hvad der hidtil har fungeret nogenlunde fornuftigt. Selv Tøndemageren gav sig til kende for nogle år siden, og jeg har stor respekt og sympati for i dag at indtage en mere inkluderende holdning, men vejen frem bør være en generel drøftelse. --Pugilist (diskussion) 8. jun 2017, 21:50 (CEST)
Konklusion:
Der er ingen, der støtter en sletning, så artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 3. jul 2017, 10:55 (CEST)