Wikipedia:Sletningsforslag/Lulu Jacobsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Ifølge Filmdatabasen har Lulu Jacobsen medvirket i tre spillefilm og dubbet i Pokemon for over 20 år siden. Der er ingen beskrivelse af en (relevant) karriere siden da. Er det grundlag nok for en artikel? Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 19. jan 2021, 20:19 (CET)

  •  Formalia Artiklen blev oprettet af en anonym bruger i 2016. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 19. jan 2021, 20:30 (CET)
  • Slet - Med hvad der er beskrevet i biografien, mener jeg ikke det er tilstrækkeligt. Så med mindre der kan komme opdateret info, mener jeg at artiklen kan slettes.--Kjeldjoh (diskussion) 21. jan 2021, 11:31 (CET)
  • Slet dawiki har nok i at være en encyklopædi. Det skal ikke også være en database over alle medvirkende i film, tv-serier, julekalendere mv. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 21. jan 2021, 15:13 (CET)
 Kommentar Hvis der ikke er nogen relevant karriere ud over medvirken i en eller flere produktioner, er det nok blot at nævne navnet (uden link) i artiklen om filmen/tv-serien/julekalenderen/... Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 21. jan 2021, 15:18 (CET)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 29. jan 2021, 10:48 (CET)