Wikipedia:Sletningsforslag/Mad med Medfølelse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mad med Medfølelse har stået med notabilitetsskabelon siden Tøndemageren indsatte den. Det er en NGO, der kalder sig Danmarks veganske forening. I den nuværende stand virker artiklen mest som et opslag i deres vedtægter. De har et koncept kaldet "Marts med Medfølelse", som i 2015 havde "2.800 personer tilmeldt sig begivenheden på Facebook". Opslag på proff.dk. Anima.dk har også omtale, da den blev oprettet. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 11:00 (CET)

  •  Formalia @Kontoreg: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 11:00 (CET)
  • Slet - Det er sikkert fint for foreningens medlemmer, men jeg kan ikke se, hvorfor den skulle være encyklopædisk relevant. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 11:00 (CET)
  • Slet - ligner (selv)promovering, ingen notabilitet. Rmir2 (diskussion) 7. jan 2020, 11:50 (CET)
  • Sammenskriv til Danmarks Veganske Forening - Hvis foreningen overhovedet er notabel, skal de to artikler sammenskrives.--Kjeldjoh (diskussion) 10. jan 2020, 10:50 (CET)
  • Slet - Artiklen indeholder intet, der dokumenterer at foreningen lever op til kriterierne eller på anden måde er encyklopædisk relevant. At nogle studerende ved RUC har valgt at skrive et speciale om, hvorledes man kan optimere foreningens hjemmeside, gør ikke foreningen relevant. Jeg mener ikke, at det giver mening at skrive den sammen med en artikel om en anden forening, hvis ikke de to foreninger er forbundet. -Pugilist (diskussion) 10. jan 2020, 23:21 (CET)
@Pugilist: Hvad jeg kan se, er der er ikke tale om to foreninger, men at foreningen Danmarks Veganske Forening har hjemmesiden Mad med Medfølelse.dk. Siden danmarksveganskeforening.dk bliver viderestillet til madmedmedfoelelse.dk.--Kjeldjoh (diskussion) 11. jan 2020, 12:23 (CET)
@Kjeldjoh:: Tak for opklaring. Det er imidlertid ikke, hvad der fremgår af artiklen (ikke dermed sagt, at du ikke har ret; det har du formentlig). Som jeg skrev, så er sammenskrvning ikke relevant hvis der ikke er sammenhæng mellem de to emner. Er Mad med medfølelse ikke en forening, men derimod en hjemmeside drevet af veganerforeningen, så er det sevfølgelig fint at nævne dette i artiklen om veganerforeningen. --Pugilist (diskussion) 11. jan 2020, 16:50 (CET)
Konklusion:
Da det tilsyneladende er det oprindelige navn for Danmarks Vaganske Forening, der pt. har en artikel, og da ingen er imod, oprettes foreløbig en redirect til Danmarks Veganske Forening. --Pugilist (diskussion) 27. jan 2020, 01:01 (CET)