Wikipedia:Sletningsforslag/Mademoiselle Caro

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

En blandt utallige substub musikartikler oprettet af Dr. Dose. Hun er blevet spillet på DR, findes på Soundcloud og har lavet noget med Franck Garcia. Artiklen er dog under lavmålet for indhold, og der findes ingen beskrivelser på hverken en.wiki eller fr.wiki på trods af, at hun er fransk.

  • Symbol delete vote.svg Slet - Som forslagsstiller. Der er ikke noget at finde om hende. Toxophilus (diskussion) 3. okt 2018, 21:52 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Villy Fink Isaksen (diskussion) 3. okt 2018, 22:21 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - For lidt notabilitet. Og så er artiklen så ekstrem kort, at det nærmest er komisk. -AnetteM.
  • Symbol delete vote.svg Slet - Har udgivet flere plader, men efter hvad jeg kan finde, så har hun ikke opnået store salgstal, hitlister eller betydelig omtale i medierne. Har optrådt som hovednavn i Frankrig, men det mener jeg ikke i sig selv er tilstrækkeligt.--Kjeldjoh (diskussion) 4. okt 2018, 09:43 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om sletning. Hermed effektueret. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 19. okt 2018, 19:14 (CEST)