Wikipedia:Sletningsforslag/Mads Rundstrøm

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Mads Rundstrøm er en dansk ungdomspolitiker. Bruger:DHNdanmark har oprettet, og en IP-bruger har påsat både notabilitet og {{tætpå}} uden yderligere forklaring. Han er præsident for Nordiska Centerungdomens Förbund (også oprettet af DGNdanmark samme dag) med omtale af valget her og tidligere regionsformand for Landssammenslutningen af Handelsskoleelever. Toxophilus (diskussion) 26. okt 2020, 14:28 (CET)

  • Slet - Rollen som regionsformand er ikke nok. Er i tvivl om præsidentembedet, men da den er oprettet af samme person, hvor jeg mistænker en form for selvpromovering eller {{tætpå}}, så hælder jeg til slet. Hvis andre kan komme med gode argumenter for et behold, så lader jeg mig gerne overbevise. Toxophilus (diskussion) 26. okt 2020, 14:27 (CET)
  • Slet - Vores undergrænse for notabilitet for ungdomspolitikere går omtrent ved ungdomspartiernes landsformænd. Selvom et formandskab for et nordisk forbund af ungdomspartier umiddelbart kunne lyde som af "større" rækkevidde, må det formodes at være en post af mindre reel betydning og prestige end en landsformandspost og dermed under grænsen. Selvpromoveringsformodningen trækker også klart i retning af sletning. Økonom (diskussion) 26. okt 2020, 16:20 (CET)
  • Slet - Mener ikke han er notabel endnu.--Kjeldjoh (diskussion) 29. okt 2020, 13:53 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. -Pugilist (diskussion) 4. nov 2020, 22:49 (CET)