Wikipedia:Sletningsforslag/Maja Torp

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Amargaard oprettede biografien om Maja Torp 8 dage efter hun blev barselsvikar i folketinget. Et vikariat hun kun har holdt i 2 mdr. Ole Ryhl Olsson har genindsat notabilitetsskabelonen, og jeg ser ikke at hun opfylder kriterierne, så derfor foreslår jeg at siden slettes.

  • Slet - Kjeldjoh (diskussion) 22. sep 2021, 08:46 (CEST).
  • Slet - som jeg skrev, så kan jeg heller ikke få øje på noget, der tilsiger, at personen skulle være notabel. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 23. sep 2021, 00:18 (CEST)
  •  Kommentar - Vi nærmer os Kommunal- og regionsrådsvalg 2021, så der er en risiko for at der vil blive oprette flere biografier om politikkere der endnu ikke opfylder kriterierne. Jeg er selv blevet kontaktet per telefon af en, som ønskede jeg skrev en artikel om ham. Jeg vil anbefale at vi er hurtige til at slette denne type biografier. De kan gendannes, hvis politikkerne senere bliver notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 23. sep 2021, 08:13 (CEST)
  • Slet Helt enig i argumentationen ovenfor. I et tilfælde som dette vil jeg personligt også mene, man kunne anvende hurtigsletning. Økonom (diskussion) 23. sep 2021, 08:24 (CEST)
  •  Kommentar - Jeg er heller ikke selv uenig i sletningsforslaget, da regler er regler. Som jeg også skrev tidligere kendte jeg ikke til notabilitetsreglementet da jeg oprettede siden. - Amargaard (diskussion) 23. sep 2021, 10:54 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om sletning. Økonom (diskussion) 29. sep 2021, 08:42 (CEST)

 Kommentar - Skæbnen ville at Torp senere blev permanent folketingsmedlem grundet Karsten Lauritzens nedlæggelse af mandat. Er der en mulighed for at genskabe den gamle artikel, så den kan opdateres, eller skal vi skrive den på ny? :) -Amargaard (diskussion) 11. feb. 2022, 03:08 (CET)[svar]

@Amargaard:: Artiklen er gendannet. Det gil være fint, hvis du kan opdatere den. -Pugilist (diskussion) 11. feb. 2022, 08:05 (CET)[svar]