Wikipedia:Sletningsforslag/Mark Seven

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Endnu en intetsigende substub-artikel fra Dr. Dose. Han har udgivet ét album og en række singler, men findes ikke på en.wiki eller andre sprog. Toxophilus (diskussion) 3. okt 2018, 13:35 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet - interessen for ham er tilsyneladende meget begrænset. Der er stort set intet indhold i artiklen og ikke meget fornuftigt at finde om ham. Toxophilus (diskussion) 3. okt 2018, 13:35 (CEST)
  • Symbol point of order.svg Formalia - Husk at gør brugeren der har oprettet siden (DrDose), opmærksom på sletningsforslaget. Også selv om det er flere år siden.--Kjeldjoh (diskussion) 3. okt 2018, 13:48 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Har udgivet flere plader, men ikke opnået store salgstal eller hitlister. Ingen betydelig omtale i danske medier, men fandt dette. Har optrådt som hovednavn ved Strøm Festival jf. denne side, men det mener jeg ikke i sig selv er tilstrækkeligt. --Kjeldjoh (diskussion) 3. okt 2018, 14:16 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - For lidt notabilitet. Og så er artiklen så ekstrem kort, at det nærmest er komisk. -AnetteM.
  • Symbol comment vote.svg Kommentar@Kjeldjoh: det er gjort. Tænker en generel info må være nok. Mvh. Toxophilus (diskussion) 3. okt 2018, 20:40 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om sletning. Hermed effektueret. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 19. okt 2018, 19:09 (CEST)