Wikipedia:Sletningsforslag/Merrill Newman

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Merrill Newman blev tilbageholdt i Nordkorea og det er vist også det. Enwiki har en ret så fyldig artikel, men jeg savner stadigt noget mere end tilbageholdelsen. Meninger?

  • Symbol delete vote.svg Slet - Knud Winckelmann (diskussion) 23. dec 2013, 11:02 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet. Hverken han eller tilbageholdelsen kan bære en selvstændig artikel. Thomas Vedelsbøl (diskussion) 23. dec 2013, 15:09 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - den engelske artikel handler næsten udelukkende om tilbageholdelsen. Det fremgår ikke hvad, han foretog sig under Koreakrigen, som berettigede til tilbageholdelse. Med mindre denne side af sagen kan uddybes betydeligt, er jeg mest tilbøjelig til at slette artiklen og i stedet omtale begivenheden som et efterspil i artiklen om Koreakrigen. Rmir2 (diskussion) 23. dec 2013, 16:12 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Fuld enighed om at slette artiklen. --|EPO| COM: 28. dec 2013, 16:51 (CET)