Wikipedia:Sletningsforslag/Messy Shelters

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:TherasTaneel har markeret Messy Shelters med {{notabilitet}}. --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 9. jan 2015, 21:03 (CET)

  • Slet - Stub oprettet af bruger:DrDose, god debut, men ellers intet der antyder at vedkommende skulle være notabel. TherasTaneel (diskussion) 9. jan 2015, 22:00 (CET)
  •  Kommentar - Her er jeg lidt i tvivl. Der burde kunne skrives mere, f.eks. har Gaffa et opslag: her med flere anmeldelser af albums (der er også udgivet et i 2008) og koncerter. Har spillet på Roskilde Festival og Skive Festival, så der burde egentligt være noget at fylde på artiklen. Toxophilus (diskussion) 12. jan 2015, 13:15 (CET)
  •  Kommentar - Tjo, jeg har efterfølgende skrevet en smule, jeg ved ikke... man kunne give den 4-5 år til og se om der af den ene eller anden vej sker noget af sig selv? TherasTaneel (diskussion) 17. jan 2015, 10:32 (CET)
  • Behold. Åbenbart stort nok navn til at kunne åbne Roskildefestivalen. --Palnatoke (diskussion) 17. jan 2015, 10:43 (CET)
  • Spørgsmål - med "den" mente jeg artiklen, men jeg trækker forslaget tilbage igen, glæder mig til at følge udviklingen. Er det kutyme at vente til et vist antal har svaret og/eller kan jeg selv konkludere når jeg er opretteren? TherasTaneel (diskussion) 17. jan 2015, 10:57 (CET)
Konklusion:
Forslag droppet. Det havde jo også været dejligt, hvis Bruger:DrDose havde gjort sig ulejlighed med at give sine artikler indhold. Pugilist (diskussion) 23. jan 2015, 17:11 (CET)