Wikipedia:Sletningsforslag/Micheal Damsgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Micheal Damsgaard foreslås slettet da det slet ikke virker som om, der er et wakeskatemesterskab, og at sporten nok heller ikke er så udbredt, at det kan være af almen interesse.

  • Slet --CarinaT (diskuss) 29. jul 2012, 11:17 (CE
  • Slet -- Så længe man ikke kan finde en almen beskrivelse af hvad wakeskate er, kan et ukendt mesterskab, eller sportens udøvere ikke have almen interesse (det nærmeste jeg kan finde er at det er en form for, eller noget der ligner, kitesurfing) - Nico (diskussion) 29. jul 2012, 11:34 (CEST)

Det giver ikke så ikke mening, at kriteriet for at skrive på Wikipedia, er at der er skrevet en masse om emnet... Så er Wikipedia da overflødig...

Der er skrevet flere sider om wakeskating på Wikipedia...

Dansk vandski forbund afholder officielt mesterskab i sporten, så helt lille er den ikke... Sporten bliver større og større, men vi kan selvfølgelig vente med at tilføje den til den har samme tilslutning som fodbold... Dejligt at gode gamle jantelov også eksisterer på Wikipedia... (Skrev 80.162.60.119 (diskussion • bidrag) 31. jul 2012, 08:02‎. Husk at signere dine indlæg.)

Se venligst: Wikipedia er ikke..., Skriv Wikipedia fra et neutralt synspunkt og Selvbiografier på Wikipedia - så kan du se at det er en politik der er generel koncensus om, og ikke rettet specielt mod jer. - vh. Nico (diskussion) 31. jul 2012, 08:41 (CEST)
  • Umiddelbart Behold - Hvis han rent faktisk har vundet DM (og ikke et unge-DM) i en sportsgren der er repræsenteret ved et forbund under Danmarks Idræts-Forbund (Dansk Vandski & Wakeboard Forbund (DVWF)) jf. denne side mener jeg personligt at notabiliteten er i orden (selv om Wikipedia:Kriterier_for_biografier#Sport ikke er helt enig. Dog er kan jeg ikke finde de officielle resultater fra DM 2012 på DVWF's hjemmeside; ifølge denne side kommer de snarest. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 1. aug 2012, 08:44 (CEST)
    • Kommentar: Jeg kender ikke kriterierne for at lave en turnering under DIF, men det er stadig underligt at der ikke findes nogen beskrivelser eller omtaler (andet end mærkerlige fora) af sporten på en googlesøgning (danskrettet), og ovenstående link til DVWF tyder ikke på nogen større aktivitet - både klubliste og tilmelding til DM 2012 er tomme. - Nico (diskussion) 1. aug 2012, 09:28 (CEST)
  • Slet Indtil videre ikke notabel. --Rmir2 (diskussion) 11. aug 2012, 08:55 (CEST)
Konklusion:
Der er bred opbakning til at gennemføre sletningsforslaget. --|EPO| COM: 15. aug 2012, 21:53 (CEST)