Wikipedia:Sletningsforslag/Morten Kjeldgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Morten Kjeldgaard er en dansk danser. Artiklen er oprettet af en ip-bruger, men BRuger:Siksebuffen har også bidraget en del. Bruger:DenBlaaElg har sat notabilitetsskabelon på i 2019. Han har medvirket i adskillige sæsoner af Vild med dans, hvor han har vundet én gang og kommet på andenpladsen tre gange. Han har ifølge artiklen også medvirket i forskellige musicals og cirkusrevyen. Som deltager i et talentprogram er der selvfølgelig en del omtale i sladderpressen. Toxophilus (diskussion) 19. mar 2020, 15:40 (CET)

  •  Kommentar - Jeg er i tvivl. Han har i princippet "kun" medvirket i et talentprogram, men han har deltaget flere gange og rent faktisk vundet. Der er ikke frygteligt mange artikler om danske dansere, og ham her har faktisk fået gjort sit navn kendt i den brede offentlighed, hvilket mange andre nok ikke har. Der er også en del artikler, der linker til Morten Kjeldgaard. Toxophilus (diskussion) 19. mar 2020, 15:40 (CET)
  • Behold Ifølge https://danskefilm.dk/skuespiller.php?id=16772 har han været danmarksmester i dans. --MGA73 (diskussion) 25. mar 2020, 22:42 (CET)
  • Behold Fin pointe MGA73. Som tidligere danmarksmester må han være notabel. Toxophilus (diskussion) 26. mar 2020, 20:53 (CET)
Super. Så vil det bare være rigtig godt, hvis vi har en "dansenørd" der kan forbedre artiklen! --MGA73 (diskussion) 26. mar 2020, 21:20 (CET)
Ja det skal i hvert fald tilføjet til artiklen, at han har været danmarksmester. Det er uhyre relevant i forhold til notabiliteten. Toxophilus (diskussion) 26. mar 2020, 22:37 (CET)
Konklusion:
(Næsten) Enighed om behold. --Pugilist (diskussion) 3. apr 2020, 08:52 (CEST)