Wikipedia:Sletningsforslag/Morten Smidt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.


Artiklen om Morten Smidt er markeret med notabilitet. Artiklen er også enormt kort, og kan umuligt indholde nok til at signalere notabilitet. Nok er han fodboldspiller for en notabel klub, men alligevel...

  • Slet - Mener, at han ikke er notabel nok til at være på Wikipedia. --Greasysweet 18. dec 2011, 00:10 (CET) -
  • Sammenskriv - Jeg har ikke rigtig overblik over notabiliteten, men er enig med at dne umuligt kan bære en artikel i sig selv. Kan evt. sammenskrives med Esbjergs Forenede Boldklubber. Trade 18. dec 2011, 01:03 (CET)
  • Slet - Har svært ved at se hans notabilitet. Har desuden svært ved at se hvor lige netop denne person skal skrives ind i artiklen om EfB?? mvh Tøndemageren 18. dec 2011, 16:26 (CET)
  • Slet - Enig med Tøndemageren. --Pelle Hansen 19. dec 2011, 17:33 (CET)
  • Slet - I sin nuværende ultrakorte form har den ingen værdi. --Rmir2 23. dec 2011, 18:54 (CET)
Konklusion:
Der er konsensus om manglende notabilitet: Slettes. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 30. dec 2011, 08:29 (CET)