Wikipedia:Sletningsforslag/Niels Baj Rye (RYE)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg har lidt svært ved at se Niels Baj Rye (RYE)s notabilitet. Selvudgivet album, teksten bære præg af reklame, da jeg ikke kan finde bevis for "en længere radio- og TV-turné rundt i Danmark". --Pixi Uno (diskussion) 16. nov 2013, 13:45 (CET)

Konklusion:
Enighed om sletning. Pugilist (diskussion) 24. nov 2013, 13:11 (CET)

---

Jeg har i dag søgt på mit eget navn på nettet, og jeg fandt dette 'sletningsforslag'. Jeg kan se, at det er mange år gammelt.

Nu kender jeg ikke artiklen, som foreslås slettet, men jeg er manden bag navnet, og jeg kan bidrage med den oplysning, at jeg i netop 2013 faktisk var på radio- og tv-turné med min musik. Jeg kan forstå, at der er lagt nogle journalistiske kriterier ned over for at hindre snyd med artikler, og det er fornuftigt, men turnéen fandt sted.

Jeg vil bede om, at denne 'sletningsforslag'-artikel bliver fjernet. Artiklen kan komme til gennemsyn hos mig, hvis I ønsker den verificeret.

Venlig hilsen

Niels(Skrev 85.191.49.165 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)