Wikipedia:Sletningsforslag/Ole Grøn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Ole Grøn har stået med notabilitetsskabelon siden 2016. Lad os få afklaret notabiliteten. Google giver temmelig mange hits, men han deler navn med flere andre, så hvis man forsøger at specificere lidt med eksempelvis "ole grøn kunst", så giver det ca. 660.00 hits. Han har en hjemmeside og der er også lidt omtale på VisitOdder. Han har udstillet en lang række steder ifølge artiklen. Er det nok?

  • Slet - Jeg synes det er i underkanten. Hvis andre kan komme med argumenter lader jeg mig gerne overbevise om det modsatte. Toxophilus (diskussion) 4. jun 2019, 10:59 (CEST)
  • Slet - Jeg ser ikke at han endnu har opnået at være notabel. --Kjeldjoh (diskussion) 6. jun 2019, 13:38 (CEST)
  • Slet - I punkt 17 i listen over hvad Wikipedia-artikler ikke er (WP:IKKE) står der bl.a. "Biografiske artikler bør kun skrives om mennesker med en vis grad af berømmelse eller fortjenestfuldhed. Én pejling for fortjenestfuldhed er, om vedkommende har været nævnt i flere uafhængige, eksterne kilder (enten på eller uden for internettet)." og "De mennesker, som vi skriver artikler om på wikipedia, bør være væsentlige eller på anden måde bemærkelsesværdige af én eller anden grund." Der er intet i artiklen, der angiver hvorfor lige netop han skulle være væsentlig eller bemærkelsesværdig. --DenBlaaElg (diskussion) 9. jun 2019, 21:40 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. mvh Tøndemageren (diskussion) 27. jun 2019, 11:15 (CEST)