Wikipedia:Sletningsforslag/Pelle Peter Jensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Pelle Peter Jensen har haft notabilitetsskabelon siden oprettelsen i 2018. Lad os tage diskussionen. Har lavet Lågsus med Nicholas Kawamura, der vist er relativt populært og kan bookes Han har lavet flere andre programmer [1] og podcasten Den nye stil om dansk hiphop. Der er også lavet en liveversion på Roskilde Festival. Derudover er der masser af ligegyldig sladderbladsjournalistik da han er blevet gift med Maria Arcel (også indstillet til sletning) som her og her. Toxophilus (diskussion) 10. jul 2019, 08:09 (CEST)

  • Behold - Artiklen trænger til en kærlig hånd, men han har vist meritter nok til et opslag på wikipedia. Toxophilus (diskussion) 10. jul 2019, 08:09 (CEST)
  • Behold - Jeg tænker at være programvært på landsdækkende kanal er nok. Men ja, artikel trænger til oprydning.--Kjeldjoh (diskussion) 10. jul 2019, 08:23 (CEST)
  • Neutral - Artiklen har ingen kilder der godtgøre PPJ's notabilitet. Artiklen skal desuden have mere overhaling end den allerede har fået (tak Toxo). Som der er nu, uden dokumentation og dårlig wikificering, så kan jeg ikke mene behold. mvh Tøndemageren (diskussion) 10. jul 2019, 09:21 (CEST)
  •  Kommentar - Så skulle den gerne være bedre wikificeret. Derfor Behold, idet han helt sikkert er notabel. --Morten1997 (diskussion) 10. jul 2019, 13:55 (CEST)
  • Behold, er notabel. --Zoizit (diskussion) 21. jul 2019, 17:17 (CEST)
Konklusion:
Stort set enighed om at beholde. Artiklen overlever derfor. mvh Tøndemageren (diskussion) 24. jul 2019, 10:36 (CEST)