Wikipedia:Sletningsforslag/Peter Laigaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger:Palnatoke satte {{notabilitet}} på denne artikel, da den primært var en lille stub om en folketingskandidat. Den er siden blevet udvidet betragteligt, men er der noget af det, der tilføjer noget til notabiliteten? Jeg kan ikke lige gennemskue om den sportslige karriere giver noget? Knud Winckelmann 15. mar 2011, 09:47 (CET)

Han har ifølge artiklen været chef i flere sportsklubber, ifølge Google bestyrelsesmedlem for Divistionsforeningen og har profileret sig gennem udtalelser til pressen. Ingen af disse punkter er i sig selv nok, men tilsammen synes jeg, at tvivlen skal komme artiklen til gode. Hvorfor står kriterierne for sportsfolk i øvrigt ikke under Wikipedia:Kriterier_for_biografier? Nillerdk 15. mar 2011, 11:40 (CET)
Af den simple årsag at ingen har skrevet dem! Derudover er det et problem at sportsgrene varierer meget både i antallet af udøvere, hædrede personer og offentlig opmærksomhed. Vindere af internationale mesterskaber er nok notable men hvad med de nationale turneringer og mesterskaber hvor der er en masse der stort set ikke kendt udenfor kredsen sf udøvere? At der så også kan være betydelige variationer fra land til land i målene for opmærksomhed gør heller ikke sagen nemmere. Men hvis der trods det kan formuleres nogle kriterier der kan bruges på flere forskellige sportsgrene vil det da være velkomment. Dog skal der så bare også tages højde for forskellen mellem holdsport (fodbold, volleyball, ishockey etc.) og sportsgrene hvor fokus er på enkeltpersoner eller par (cykling, tennis, skihop etc.). --Dannebrog Spy 15. mar 2011, 13:19 (CET)

Peter Laigaard er en markant personlighed i nordjylland. Efter en lang håndboldkarriere har han bestridt en lang række jobs indenfor sportens verden. han har været sportschef i Frederikshan FOX og Ikast Bording Elitehåndbold klub. Han var medlem af bestyrelsen for divsionsforenigen i håndbold og samtidig formand for kontraktsudvalget i dansk håndbold forbund, da den nye elitestruktur blev gennemført som følge af anja andersen sagen. Han er expert kommentator på tv2 nord. Han er fungerende formand for idrætssamvirket i Frederikshavn.

Han er en meget flittig læserbrevskribent/blogskriver. medleme af byrådet i frederikshavn og folketingskandidat for liberal alliance. (Skrev Anderslundolsen (diskussion • bidrag) 29. mar 2011, 09:11. Husk at signere dine indlæg.)

Behold Ingen af de forhold, der nævnes i sidste afsnit, giver i sig selv notabilitet her på Wikipedia, heller ikke ekspertkommentator eller fungerende formand for idrætssamvirket. Hvis han skal have en artikel, kræver det nok, at nogle af hans sportslige meriter kan gøre en forskel. Her kan aktiv karriere, sportschef og formand for kontraktudvalget i DHF efter min mening være tilstrækkeligt til at give notabiliteten. Og så er det naturligvis i orden at nævne de øvrige forhold også. --Arne (Amjaabc) 29. mar 2011, 13:20 (CEST)
Konklusion:
Artiklen beholdes, da der ikke er opbakning til at sletten den.
- Sarrus (db) d. 15. maj 2011, 10:42 (CEST)[svar]