Wikipedia:Sletningsforslag/Peter Leo Gerety

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Artiklen Peter Leo Gerety er foreslået slettet.

Symbol delete vote.svg Slet - Den bør slettes i lighed med flere andre oprettet af samme anonyme bruger, der trods henstillinger ikke kan overbevises om at skrive mere end en halv linje og i den forbindelse ikke får angivet noget, der kan overbevise om notabilitet/encyklopædisk relevans. --Arne (Amjaabc) 29. aug 2009, 22:52 (CEST) Ændret holdning, se længere nede
Symbol comment vote.svg Kommentar Kvalificerer da ikke som argument når det kommer til notabilitet. Snak/♥фĩłдωəß♥\Arbejde 29. aug 2009, 23:38 (CEST)
Symbol keep vote.svg Behold - Han er katolsk ærkebiskop i Newark, New Jersey og den ældstlevende katolske biskop i USA. Snak/♥фĩłдωəß♥\Arbejde 29. aug 2009, 23:38 (CEST)
Symbol delete vote.svg Slet - Der er intet i artiklen, der forklarer, hvad der gør manden til noget særligt. Det er da muligt, at han er noget specielt, men vi kan ikke have artikler, hvor vi skal gætte os til notabiliteten. Slettes de 8 (!) ord om manden, er det næppe noget større besvær senere at oprette artiklen med relevante oplysninger. --Pugilist 30. aug 2009, 11:44 (CEST)Symbol neutral vote.svg Neutral Artiklens volumen er nu på godt 20 ord, men jeg har nu fortsat temmelig svært ved at se ud af artiklen, hvad der gør den amerikanske ærkebiskop notabel på dansk Wikipedia. Men er det norm, så dropper jeg gerne modstanden. --Pugilist 31. aug 2009, 22:22 (CEST)
Symbol comment vote.svg Kommentar Har just tilføjet notabiliteten til artiklen. Alt fra biskopper og opefter i kristne kirkesamfund har efter min mening notabilitet - selvom det eneste de strengt taget har bedrevet "kun" er at være den ældstlevende. ;o) Snak/♥фĩłдωəß♥\Arbejde 30. aug 2009, 12:52 (CEST)
Og det lykkedes mig også at finde Wikipedia:Kriterier_for_biografier#Religion. Snak/♥фĩłдωəß♥\Arbejde 30. aug 2009, 21:17 (CEST)

Symbol delete vote.svg Slet - Fordi artiklen simpelthen er for kort! Venligst Harne 31. aug 2009, 14:24 (CEST)

Symbol comment vote.svg Kommentar - Interessant argument. Kan du give et nøjagtigt mål for hvornår din vurdering tipper fra "for kort" til "ikke for kort"? Snak/♥фĩłдωəß♥\Arbejde 31. aug 2009, 19:48 (CEST)
Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg synes, du drejer diskussionen væk fra det egentlige, der som Pugilist så præcist skriver det er følgende: Der er i artiklen ikke noget, der antyder, hvorfor denne biskop skulle være notabel. Og det ville nok næppe kunne lade sig gøre med så få ord, og det er meget tænkeligt det, der er Harnes opfattelse (naturligvis min fortolkning). Det er ikke længden af en artikel i sig selv, der er afgørende, men det om man kan se en grund til at have artiklen. Og det kan man som nævnt ikke her (eller i stort set alle andre af de håndfulde biografier, som samme anonyme bruger har oprettet). --Arne (Amjaabc) 31. aug 2009, 21:31 (CEST)
[redigeringskonfliktSymbol comment vote.svg Kommentar - At ønske artiklen slettet fordi den er "for kort", dét er at dreje diskussionen væk fra det egentlige - nemlig om der er notabilitet, hvilket var den oprindelige grund til at notabilitet skabelonen blev tilføjet. Jeg har tilføjet det der gør artiklen notabel, spørgsmålet er så nu, er den notabel? Han er ærkebiskop, og ærkebiskopper er notable (Wikipedia:Kriterier_for_biografier#Religion). Iøvrigt, er artiklen for kort, så skal den i Kategori:For korte artikler ved at benytte skabelonen {{substub}}. Snak/♥фĩłдωəß♥\Arbejde 31. aug 2009, 22:01 (CEST)

Symbol keep vote.svg Behold - ærkebiskopper er pr. definition notable. --Palnatoke 31. aug 2009, 21:59 (CEST)

  • Symbol keep vote.svg Behold - Jeg bøjer mig for biografikriteriet her - i stedet bør der naturligvis sættes en passende stub på. --Arne (Amjaabc) 31. aug 2009, 22:05 (CEST)

Symbol keep vote.svg Behold --Pusleogpixi 3. sep 2009, 01:05 (CEST)

Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Efterhånden tegner sig et billede af, at artiklen er notabel, så denne skabelon fjernes. At artiklen er kort, er markeret med stub.
--Arne (Amjaabc) 7. sep 2009, 22:09 (CEST)