Wikipedia:Sletningsforslag/Place on Earth

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Musikgruppe fra X Factor. Place on Earth er aktuelt som trio i X Factor, som på fredag kommer i Liveshows. Artiklen er oprettet af Bruger:Oliv9751

En IP vil have artiklen hurtigslettet. Efter tidligere debat, hvor en band er omtalt af flere medier er sømmet notabel, så er denne her vel også?

  • Behold Kan ikke se nogen grund til at slette siden. Det er en aktuel gruppe i X Factor 2018. Jeg har oprettet siden fordi de som sagt er en aktuel dansk trio. Hvis der er en bruger der ønsker at Place on Earth siden skal slette, bedes brugeren redegøre for hvorfor samtlige andre danske grupper og bands på wiki ikke også burde blive slettet. Oliver Konrad (diskussion) 2. apr 2018, 01:45 (CEST)
  •  Kommentar - Normalt skal der mere til end en deltagelse i en konkurrence. Hvis de vinder er det relevant med artikel. Ellers skal deres karriere uden for konkurrencen kunnne trække en artikel og det er nok for tidligt. Mvh KnudW (diskussion) 2. apr 2018, 07:49 (CEST)
  •  Kommentar - Jeg henviser til: Wikipedia:Sletningsforslag/Haley Heynderickx hvor der skrives: Forfatteren har kilder fra relativt store medier, hvilket taler i retning af notabilitet. Der handler om en musiker der ikke har opnået noget endnu. Hvad er forskellen?  👀   Rodejong   ✉️ 📖 → 2. apr 2018, 10:39 (CEST)
  •  Kommentar - Den ene er en selvstændig musiker, som har gjort det til en levevej og har skabt opmærksomhed alene ved sin musik. De andre er unge mennesker, som via denne konkurrence, er bragt sammen i et stort medie-cirkus. Det er ikke sikkert at der kommer mere fra denne kant. Men det er bare min mening og det afhænger af hvad andre brugere syntes om denne diskussion alene. Mvh KnudW (diskussion) 2. apr 2018, 11:39 (CEST)
  • Der er flere artikler af tidligere år hvor ikke-vindere har deres egen artikel.  👀   Rodejong   ✉️ 📖 → 2. apr 2018, 11:58 (CEST)
  • Ja. Jeg mener at huske at det blev vurderet at de havde gjort sig bemærket på anden måde og derfor var notable. Men jeg skal være ærlig og indrømme at jeg ikke følger med i det. Det må dog komme an på den enkelte kunstner/band. Bare fordi nogle andre ikke er blevet slettet, så behøver det ikke at betyde at disse her så automatisk er relevante. Mvh KnudW (diskussion) 2. apr 2018, 12:13 (CEST)
  •  Kommentar Det er svært at måle relevans imens showet er igang. Det jeg vil måle på om de får udgivet noget efter de har forladt det som X-factor fører med sig. Og lige nu har det ikke gjort noget, som kan måles på. --Steen Th (diskussion) 2. apr 2018, 12:53 (CEST)
  •  KommentarDe har udgivet en single der hedder "Young", som der også står i artiklen. Så de har udgivet noget. De er aktuelle lige nu, så ser ingen grund til at denne burde slettes. Det er der ingen der har formået at argumentere ordneligt imod endnu. Oliver Konrad (diskussion) 2. apr 2018, 13:10 (CEST)
  •  Kommentar - Normalt plejer man gerne at tage udgangspunkt i en eller flere albums på et større selskab, henover et stykke tid. Ja, de har en single og de er aktuelle lige nu, men holder det ved? Det er det lange perspektiv, man gerne plejer at se på . Mvh KnudW (diskussion) 2. apr 2018, 13:14 (CEST)
Til Oliver Konrad - singlen er skrevet, indspillet og udgivet som en del af X factor - de 2 sidste skal jo fremfører den på fredag. Hvis de udgiver noget bagefter, så begynder det at tælle. --Steen Th (diskussion) 2. apr 2018, 13:29 (CEST)
  •  Kommentar KnudW, Steenth Hvis i mener at Place on Earth skal slettet, forstår jeg ikke hvorfor samtlige andre tidligere X Factor deltageres, som ikke har vundet, sider ikke også skal slettes. Hvorfor går i så højt op i at netop Place on Earth skal slettes?
Bare lige for at statuere nogle eksempler får i her nogle artikler at tidligere deltagere som også burde slettes (efter jeres mening)
Hvorfor har de her sider lov til at blive bevaret på Wikipedia, hvis ikke Place on Earth må?. Hilsen Oliver Konrad (diskussion) 2. apr 2018, 13:50 (CEST)
Jeg ikke gennemgået listen. Men Vocaloca har udgivet 2 albums. Sarah Glerup er automatisk notabel ad anden vej, da hun har siddet i folketinget. --Steen Th (diskussion) 2. apr 2018, 14:15 (CEST)
Det var 2 af 10 deltagere. De andre er ikke notable, ligesom Place on Earth. Jeg mener stadig ikke at siden burde blive slettet. Og da der kun er blevet stemt for at siden bliver bevaret, må det være sådan.Oliver Konrad (diskussion) 2. apr 2018, 14:42 (CEST)
Det kan godt være at vi skal se på alle artikler samtidigt. Du må indtil afslutningen af denne diskussion ikke fjerne skabelonen.  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 2. apr 2018, 16:15 (CEST)
Beklager. Tak for du satte den tilbage Rodejong :)) Oliver Konrad (diskussion) 2. apr 2018, 20:41 (CEST)
  • Vent - De har pæne chancer for at vinde finalen på fredag, så jeg ser ingen grund til at haste en sletning igennem.--Kjeldjoh (diskussion) 3. apr 2018, 15:34 (CEST)
Behold - Når de nu har vundet finalen, mener jeg at dette sletningsforslag kan afsluttes. --Kjeldjoh (diskussion) 6. apr 2018, 22:55 (CEST)
Enig!  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 6. apr 2018, 22:59 (CEST)
  • Behold - jeg synes de har lige så meget ret til en artikel som de andre X Factor deltager --Zoizit (diskussion) 6. apr 2018, 23:33 (CEST)
Enig!! Nu kan der ikke klages over at de ikke har "notabilitet". De har nu vundet X Factor, og jeg er enig med Kjeldjoh om at dette sletningsforslag kan afsluttes, og at siden kan blive på Wiki. Oliver Konrad (diskussion) 6. apr 2018, 23:39 (CEST)
@Oliv9751: Du har ytret dig længere oppe, så derfor var ovenstående "behold" streget over. Man kan kun bruge {{SBehold}} én gang i hver sletningsdebat. Du bliver nemlig kun talt med én gang alligevel.
- Sarrus (db) d. 7. apr 2018, 15:19 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning, og da de i øvrigt åbenbart vandt X-faktor, er de efter fast praksis notable. --Pugilist (diskussion) 11. apr 2018, 21:58 (CEST)