Wikipedia:Sletningsforslag/Regin Winther Poulsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg har den 2. juni markeret artiklen Regin Winther Poulsen med {{notabilitet}}. Jeg så at enigheden endte på, at landsdækkende politiske organistationers formænd er notable, men hvad er tilfældet med Færøernes. Dette er godt nok et politisk partis ungdomsorganisation, som ændrer lidt på min holdning. Jeg forholder mig dog neutral. --Laketown  (disk) 2. jun 2013, 21:43 (CEST)

 Kommentar: Iflg. Wikipedia:Bio#I dansk politik er formænd for sådanne foreninger automatisk notable i dansk politik, så det må da også gælde i andre lande, eftersom vi jo ikke er Danmarks Wikipedia, men Wikipedia på dansk. Iflg. Tjóðveldi er partiet medlem af Færøernes parlament, Lagtinget. Artiklen mangler dog kilder.
- Sarrus (db) d. 2. jun 2013, 21:59 (CEST)
  • Slet Artiklen er uden reelt indhold, beholder vi dne som nu har vi artiklen for artiklens skyld og ikke fordi den er informativ. --Trade (diskussion) 2. jun 2013, 22:03 (CEST)
  • Slet - når der end ikke findes en artikel på færøsk wiki, så er det mere end tvivlsomt med notabiliteten. Rmir2 (diskussion) 7. jun 2013, 20:30 (CEST)
  • Behold Da manden/knægten først er valgt her i marts i år, må man jo give ham og partiet lidt tid til at markere sig. Da en formandspost indefor en politisk ungdomsorganisation pr. definition giver ret til notabilitet, ser jeg ikke udfordringen som at slette artiklen, men derimod som at udbygge den, med relevante oplysninger. Jeg har just tilføjet, hvad jeg sådan (med mit manglende kendskab til det færøske sprog) har kunnet opspore, og har derved udvidet artiklen til næsten det dobbelte. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 10. jun 2013, 13:37 (CEST)
  • Behold – Lad os nu se tiden an, artiklen skal uddybes yderligere og der skal tilføjes kilder. Vh --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 10. jun 2013, 20:22 (CEST)
Konklusion:
Han er formand for en politisk ungdomsorganisation, hvilket gør ham notabel pr. definition. Det er ikke kun danske formænd for sådanne organisationer, der pr. definition er notable. Det er ikke Dansk Wikipedia, det er Wikipedia på dansk. Artiklen beholdes. Pugilist (diskussion) 13. jun 2013, 09:48 (CEST)