Wikipedia:Sletningsforslag/Republikanerne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Republikanerne som i lang tid har været en omdirigering er inden for sidste dage adskillige gange blevet erstattet af en artikel om et nyt dansk parti. Artiklen har ingen uafhængige kilder. Partiet har ingen medieomtale, og er således ganske unotabelt. De første mange gange er siden bare blevet gendannet til omdirigeringen af Knud Winckelmann, men sidste gang sætte han bare et par skabeloner på siden. Jeg foreslår siden tilbagestillet til omdirigeringen og sidebeskyttet, hvilket svarer til sletning.

  • Slet – forslagsstiller, mvh. Kartebolle (diskussion) 23. jul 2016, 11:59 (CEST)
  • Slet – Artiklen er et forsøg på at promovere et aldeles unotabelt parti. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. jul 2016, 12:02 (CEST)
  •  Kommentar - Problemet er, at en eller flere personer fra den danske bevægelse Republikanerne bliver ved med at overtage en eksisterende omdirigeringsside til promovering af bevægelsen. Henstillinger om ikke at benytte den fremgangsmåde er ignoreret. Jeg har nu rullet tilbage til omdirigeringen. Den artikel, som dette sletteforslag vedrører, er lagt over på Bruger:Nimbul Black/Republikanerne. --Pugilist (diskussion) 23. jul 2016, 13:04 (CEST)
  •  Kommentar @Pugilist: Kan du ikke beskytte omdirigeringssiden som Kartebolle foreslog? mvh Per (PerV) (diskussion) 23. jul 2016, 13:10 (CEST)
Er allerede gjort :-) Pugilist (diskussion) 23. jul 2016, 13:12 (CEST)
Konklusion:
Sagen er, at det ikke burde have været stillet som et sletningsforslag, men en anmodning om at "artiklen" (omdirigeringen) beskyttes, indtil en diskussion om ændret anvendelse af artiklen har fundet sted. Denne anmodning burde have været stillet i WP:AOA.

Omdirigeringen har ikke været ønsket slettet. Grundlaget for forslaget bortfaldet. Diskussionen bør fortsætte på omdirigeringens diskussionsside eller andet egnet sted. --Madglad (diskussion) 23. jul 2016, 13:25 (CEST)