Wikipedia:Sletningsforslag/Restaurant Damende

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Siden Restaurant Damende er foreslået med begrundelsen manglende notabilitet (se sidens historik (og evt. diskussionssiden) for at se af hvem og eventuelt yderligere begrundelse). (Dette sletteforslag er indsat med bot på alle sider med skabelonen {{notabilitet}} - du er velkommen til at tilføje begrundelsen nedenfor) MGA73bot 24. jun 2009, 21:17 (CEST)

Symbol delete vote.svg Slet Det fremgår ikke af artiklen, at denne restaurant skulle være noget særligt, selvom man sikker kan få god mad der. Vi skal ikke have artikler om samtlige restauranter, kun restauranter der på en måde skiller sig ud (ikke blot pga. god mad eller antal kokkehuer!), f.eks. Ida Davidsens smørrebrødsrestaurant, som har bidraget væsentligt til den danske smørrebrødstradition. Bruger:Nillerdk 25. jun 2009, 09:19 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet --Pugilist 2. jul 2009, 12:52 (CEST)
Siden er henvist til et afsnit på Haderslev Dam, der omtaler restauranten ganske kort.
Hvis yderligere skal gøres på herværende side, da fortæl mig det venligst! --JEK 3. jul 2009, 16:35 (CEST)
Jeg synes, det er en fin løsning. Du behøver ikke gøre mere her. Snart er der nok en admin, der konkluderer sagen løst.Bruger:Nillerdk 3. jul 2009, 16:41 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen er blevet indskrevet i Haderslev Dam, så der er ikke meget mere at diskutere her. --MGA73 3. jul 2009, 22:54 (CEST)