Wikipedia:Sletningsforslag/Rikke Ebbesen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

En person, som jeg antager er Rikke Ebbesen selv, spørger på OTRS, om vi kan slette artiklen. Jeg lovede hende at stille sletningsforslaget, og uagtet at jeg principielt vil hævde at artiklen har værdi for Wikipedia, må man jo også respektere et ønske om bare at kunne passe sin fritidsinteresse i fred. --Palnatoke (diskussion) 21. dec 2019, 20:48 (CET)

  • Symbol keep vote.svg Behold - Jeg kan ikke se, hvorfor artiklen skulle slettes. Hun er helt afgjort en notabel person med en karriere i flere store klubber, og tilmed et danmarksmesterskab. Artiklen indeholder ingen oplysninger om familie og bopæl, som jeg måske godt kan forstå man ikke ønsker offentliggjort, så derfor mener jeg ikke, at den skal slettes. Toxophilus (diskussion) 22. dec 2019, 09:39 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Kan ikke se noget kontroversielt, der kan begrunde sletteønsket, og med det store antal henvisninger fra Google, vil det nok ikke gøre de store forskel i opmærksomheden omkring hende alligevel. - og relevans/(notabilitet) er der heller ingen problemer med. - Nico (diskussion) 22. dec 2019, 11:22 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke tilslutning til biograferedes eget ønske om sletning af artiklen. --Pugilist (diskussion) 8. jan 2020, 14:14 (CET)