Wikipedia:Sletningsforslag/Rikke Høgsted

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen om Rikke Høgsted blev i første omgang slettet af Bruger:Savfisk med begrundelsen 'manglende notabilitet'. Opretteren af artiklen, Bruger:Anna Kløvedal, satte efterfølgende spørgsmålstegn ved dette på Teknisk forum, og jeg spurgte selv Savfisk om en begrundelse. Han har efterfølgende bedt mig om at se nærmere på sagen, og jeg har valgt at genoprette artiklen og samtidig bedt om en bredere diskussion her.

  • Neutral / lille Behold - Jeg kender ikke ret meget til det område, Høgsted arbejder med, men umiddelbart ser 12 udgivne bøger da ud af noget. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. mar 2019, 10:36 (CET)
  • Behold - Biografien viser kompetencer til forfatterskabet og arbejdet er indenfor felter af almen interesse. .. men artiklen kunne bruge formatering og uafhængige kilder - Nico (diskussion) 27. mar 2019, 10:59 (CET)
  • Behold - Hun er meget citeret i de danske medier, så jeg mener der er almen interesse.--Kjeldjoh (diskussion) 27. mar 2019, 15:55 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. Har strammet lidt op i artiklen. --Pugilist (diskussion) 9. apr 2019, 13:51 (CEST)