Wikipedia:Sletningsforslag/Ross Kolby

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Ross Kolby ser ud til at være oprettet som et led i promovering af personen på no-, en- og da-wiki. En meget ihærdig norsk bruger, som kun har bidraget med denne artikel på dansk wikipedia, har skrevet en detaljeret beskrivelse med en række, hovedsageligt lokale norske, medier som kilder. Jeg ved ikke, om artiklen skal slettes, men der skal i hvert fald ryddes godt op i den (i kilden er en hel del tekst udkommenteret af Orland, der er adm. på no-wiki), og der skal også gøres mere ved sproget.

  • Lille Slet - jf. ovenstående. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. mar 2021, 10:49 (CET)
  • Lille Slet - Not represented within the permanent collections of notable art museums or galleries, to my knowledge. (I might change my "vote", after he also has painted portraits of the winners of his country's Paradise Hotel.) 89.8.157.65 8. mar 2021, 12:07 (CET)
  •  Kommentar - Se også no:Diskusjon:Ross Kolby. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. mar 2021, 12:36 (CET)
  • Slet - Cross-wiki spam er ikke noget jeg går ind for, så jeg mener, at det skal slettes. Evt. kan man barbere artiklen ind til de allermest relevante, som står i indledningen. Toxophilus (diskussion) 8. mar 2021, 13:39 (CET)
  •  Kommentar - Wiki-artikkelen mangler henvisning til denne slettediskusjonen. 89.8.135.9 8. mar 2021, 16:46 (CET)
    Nej, henvisningen er på Diskussion:Ross Kolby og i notabilitetsskiltet (Klik her for at se sletningsforslaget). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. mar 2021, 08:59 (CET)
  • Slet - Der er for mange problemer med artiklen, og det kombineret med at notabiliteten ikke er indlysende, gør at jeg mener at den kan slettes.--Kjeldjoh (diskussion) 9. mar 2021, 09:15 (CET)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 20. mar 2021, 09:01 (CET)