Wikipedia:Sletningsforslag/Søren Bang Clemmensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Søren Bang Clemmensen har stået med notabilitetsskabelon siden 2017. Lad os få det afklaret. Han været med som produktionsassisten på utallige produktioner ifølge imdb, har været med til at filme Alle for to ifølge dfi.dk og danskefilm.dk (hvis det er det "2nd VFX foto" betyder), og på hans hjemmeside står der at han har lavet reklamer. Han har også taget et billede. Er det nok? Toxophilus (diskussion) 28. jun 2019, 13:43 (CEST)

  • Slet - Han har været med i mange ting, men som assistent og ikke i roller, som kan retfærdiggøre notabilitet. Toxophilus (diskussion) 28. jun 2019, 13:43 (CEST)
  • Slet - Jeg synes, det er for lidt. De fleste oplysninger er desuden tilføjet af en bruger ved navn Bangclemme, så det kunne tyde på noget selvpromovering. --DenBlaaElg (diskussion) 2. jul 2019, 08:59 (CEST)
  • Slet - Han er desuden ejer af virksomheden Bang Clemme Film. Men jeg ser ikke at han endnu har opnået at være notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 5. jul 2019, 14:23 (CEST)
Konklusion:
Artiklen slettes. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. jul 2019, 16:08 (CEST)