Wikipedia:Sletningsforslag/Søren Fonsbøl

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen Søren Fonsbøl foreslås slettet. Læserbrevsskribent og forfatter på et mindre, konkurslukket forlag (Forlaget Siesta). Artiklens indhold:

Søren Fonsbøl (født i 1941[1] Han er selvlært kutur- og idehistoriker.[1] Han forlod Journalisthøjskolen i 1971 fordi han savnede tid og ro til fordybelse.[1] Søren er engageret i samfunds- og kulturproblemer.[1] Han har skrevet 80 kronikker og artikler om samfunds- og kulturproblemer og medvirket i nogle radioudsendelser.[1]

Her henviser "[1]" til artiklens eneste kilde, Søren Fonsbøls bog "Demokratismen - vores nye religion", som i øvrigt også bruges som kilde til artiklen Kritik af Demokrati.

--Madglad (diskussion) 5. dec 2016, 22:08 (CET)

  • Slet Jeg mener ikke, at Søren Fonsbøl opfylder ikke notabilitetskriterierne i Wikipedia:Kriterier for biografier. Jeg mener at "debatører" bør have betydelig offentlig omtale for at være relevante. Det er ikke nok at der er udgivet en bog på et mindre forlag. --Madglad (diskussion) 5. dec 2016, 22:08 (CET)
  • Slet - ingen notabilitet. Rmir2 (diskussion) 5. dec 2016, 22:22 (CET)
  • Slet - ingen notabilitet og virker som POV. --Honymand (diskussion) 6. dec 2016, 07:42 (CET)
  • Slet - Desværre ikke nok meritter i min bog. Toxophilus (diskussion) 6. dec 2016, 08:41 (CET)

Jeg kan godt se jeres pointer. Jeg havde ikke overvejet notabiltieteskriteriet før jeg skrev artiklen. Jeg har ikke nok erfaring på wiki til at vurdere om den opfylder kriteriet. Hvis I konkluderer at den ikke opfylder kriteriet har i mit ord for at slette artiklen. mvh Jacob Valdemar (diskussion) 6. dec 2016, 12:12 (CET)

Konklusion:
Enighed om sletning --Cgt (diskussion) 19. dec 2016, 19:27 (CET)