Wikipedia:Sletningsforslag/Signe Hagel Andersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Der er i et par omgange oprettet en artikel om Signe Hagel Andersen. Artiklen er oprindeligt blevet slettet grundet åbenbar manglende notabilitet, men er nu blevet genoprettet med insisteren på, at personen er notabel, og at der i øvrigt er artikler om personer, der er mindst lige så (u)notable. Vi tager den her. Pugilist (diskussion) 25. sep 2014, 15:22 (CEST)

  • Slet Personen opfylder ikke de grundlæggende krav til notabilitet. Hun er aktiv i en fagforening, men formandsskab for en lokalkreds er efter fast praksis ikke nok. Så har hun været i radioen og hun har en blog. Hun kæreste med Mattias Tesfaye, men det gør hende ikke selvstændig notabel. Artiklen er ret åbenbart skrevet af hende selv, eller i hvert fald en person, der er {{tætpå}}. Pugilist (diskussion) 25. sep 2014, 15:22 (CEST)
  • Slet - Jeg kan kun give Pugilist ret. Toxophilus (diskussion) 25. sep 2014, 15:54 (CEST)
  • Slet - Ligner selvpromovering, og artiklen er klart uencyklopædisk. - Nico (diskussion) 25. sep 2014, 16:15 (CEST)
  • Slet - Enig med Nico. Rmir2 (diskussion) 25. sep 2014, 18:05 (CEST)
  • Slet – For mig er det ikke så afgørende hvilke titler og poster og lignende hun har, men om der er medieomtale i uafhængige landsdækkende medier eller tilsvarende som viser offentlig interesse om hende. Og jeg kan ikke rigtig finde noget. Jeg kan finde artikler af hende, men ikke nok om hende til at jeg synes at der tale om notabilitet. Mvh. Kartebolle (diskussion) 25. sep 2014, 23:26 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. Pugilist (diskussion) 6. okt 2014, 17:16 (CEST)