Wikipedia:Sletningsforslag/Sigvej

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sigvej er markeret med {{notabilitet}} af Bruger:Steenth i april 2016 - 2 år. Artiklen er oprindelig oprettet af en IP-bruger i 2006.

  • Neutral Vejen virker ikke som værende værd at omtale, men jeg kender ikke reglerne for notabilitet for veje. Det skulle da lige være pga. historien med husnumrene. Men det giver næppe notabilitet at de holder vejfester og at der er nogle gangstier - ikke engang at der engang var en bankrøbver forbi. --Honymand (diskussion) 22. apr 2018, 16:33 (CEST)
I store byer vil gaderne i de centrale bydele som regel være notable. Der kan være kendte institutioner, fredede bygninger eller bare høje indbyggertal, der gør at mange kender dem. Desuden er det væsentlig mere sandsynligt, at nogen vil skrive systematisk om gaderne i en given bydel. Villa- og parcelhusveje som den her har derimod sjældent interesse for andre end dem, der bor der. Og da der ikke er skrevet om andre veje i området, kunne jeg godt mistænke, at forfatteren netop er en, der bor der eller har gjort det. --Dannebrog Spy (diskussion) 22. apr 2018, 17:23 (CEST)
  • Slet hælder til slet - denne vej i et villakvarter er ikke notabel efter min mening. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. apr 2018, 17:25 (CEST)
  • Slet Der er ingen kilder, og det kvarter (Sigkvarteret?), som vejen ligger i, er heller ikke beskrevet. Jeg kan ikke umiddelbart finde nogle referencer til bankrøveren eller navneændringen andre steder, og hverken det at en (navnløs) forbryder blev fanget der, eller at vejen skiftede navn af hensyn til redningskørsel (en forholdsvis udbredt praksis i de senere år), gør efter min vurdering vejen notabel. --Thf1977 (diskussion) 22. apr 2018, 19:57 (CEST)
  • Slet - Kildeløs, nærmest forældreløs og uden interessante detaljer --Jørgen (diskussion) 22. apr 2018, 20:37 (CEST)
  • Slet - jeg prøvede at finde noget positivt om gaden... desværre. Det lykkedes ikke.
     •    Rodejong    ✉️ 👀 → 22. apr 2018, 23:05 (CEST)
Konklusion:
Ingen argumenter for at beholde den, så den slettes.
--Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. maj 2018, 10:41 (CEST)[svar]