Wikipedia:Sletningsforslag/Situeret viden: Videnskabsspørgsmålet i feminismen og det partielle perspektivs forrang

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Situeret viden: Videnskabsspørgsmålet i feminismen og det partielle perspektivs forrang er et essay af biologi og filosof Donna Haraway. Den er oprettet af Bruger:Madslind2. Artiklen findes ikke på andre wikisprog, men nævnes dog i et afsnit i den engelske artikel om Haraway. Toxophilus (diskussion) 3. aug 2020, 06:49 (CEST)

  • Slet - Det er ikke klart, hvad der gør essayet relevant. Det er fint hun har nogle tanker og en holdning, men før at det bliver interessant fra et encyklopædisk synspunkt skal det vel have haft en indflydelse på noget og være omtalt andre steder. Toxophilus (diskussion) 3. aug 2020, 06:56 (CEST)
  •  Kommentar: Det kan vel skrives ind i artiklen om Donna Haraway. Men det ser ud til delvis at være skribentens personlige fortolkning. --Madglad (diskussion) 3. aug 2020, 10:51 (CEST)
  • Slet - Artiklen er ren førstehåndsforkning. Se også pkt. 9. -Pugilist (diskussion) 3. aug 2020, 17:03 (CEST)
  • Sammenskriv til Donna Haraway - Som udgangspunkt mener jeg ikke spørgsmålet om notabilitet er relevant, når forfatteren er det. Men artiklen har nogle problemer, så med mindre nogle kan rette op på artiklen, mener jeg at den kan sammenskrives til artiklen om forfatteren.--Kjeldjoh (diskussion) 6. aug 2020, 09:56 (CEST)
  •  Kommentar - Se også sletningsforslaget om det paralelle Et cyborgmanifest: Naturvidenskab, teknologi og socialistisk feminisme i det sene tyvende århundrede, der er oprettet af den samme bruger. Til sammenskrvningsforslaget bemærkes, at begge artikler er førstehåndsforskning, så det er vanskeligt at se, hvilke dele, der meningsfyldt i givet fald skulle skrives ind. --Pugilist (diskussion) 12. aug 2020, 18:40 (CEST)
  • @Pugilist: Kan du uddybe? Der er ingen forslag stillet om den nævnte artikel? --Madglad (diskussion) 12. aug 2020, 19:43 (CEST)
Beklager; jeg rodede rundt i linkene fra Donna H-artiklen. Der er ikke sletningsforslag på Cyborg-manifestet, kun på Situeret viden. Artiklerne lider dog begge af samme problem med førstehåndsforskning. - Pugilist (diskussion) 12. aug 2020, 21:08 (CEST)
Konklusion:
Der er fuld enighed om ikke at beholde artiklen i sin nuværende form. Hendes virke og udgivelsen er allerede omtalt i hovedartiklen, så jeg reducerer til en omdirigering. --|EPO| COM: 19. aug 2020, 09:20 (CEST)