Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:Danmarks U21-trup 2009

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne skabelon syntes jeg skal slettes. Jeg har selv oprettet den, men den er overflødig og kræver meget opdatering. - man kan se evt. U-kampe i infoboks eller tekst.

  • Slet - Kan kun give ego ret i eget udsagn. :-) --Pusleogpixi 2. sep 2009, 22:45 (CEST)
  • Behold - Alle skabeloner (og artikler) kræver opdatering. Jeg synes dog det er en smart måde at danne sig et overblik over et emne. --Brandsen 2. sep 2009, 22:51 (CEST)
  •  Kommentar - jeg er villig til at give dig ret. Måske også derfor jeg oprettede den i tidernes morgen? Men så skal der laves nogle "regler" for den, for de gange jeg har villet kigge på den - opdagede jeg at landstræneren havde udtaget 15 nye spillere. Så i ren dovenskab håbede jeg der kom en anden forbi og blev træt af den var forældet. ;-) Skal vi evt. sige at det kun er dem som får spilletid i officielle kampe. - med DBUs landsholds-database som kilde? --Pusleogpixi 2. sep 2009, 23:02 (CEST)
  • Neutral - Da jeg ikke ved en skid om fodbold, og hvad der dertil hører, vil jeg gøre det kort. Ville det være en mulighed, om man simplificerede skabelonen, således at denne kun indeholdte navnene på de aktuelle spillere, for den aktuelle sæson? På denne måde behøver man ikke, at opdatere resultater af alle kampene... Venligst Harne 2. sep 2009, 23:12 (CEST)
Konklusion:
Der kan ikke opnås hverken enighed eller flertal for en sletning. Status quo opretholdes. --Bruger:EPO 5. okt 2009, 19:45 (CEST)