Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:Familien Plum

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg skal ikke afvise, at jeg tager fejl, men for mig at se kan denne skabelon aldrig blive tilfredsstillende (med mindre man helt dropper træstrukturen). De mange generationer og pt. 31 notable medlemmer af familien Plum - og flere kan komme til - kan ikke rummes i skabelonen.

  • Slet - KLN 19. jan 2012, 00:56 (CET)
  •  Kommentar - Skabelonen prøver at være navigationsboks og familietræ på en gang. Hvis vi nu bruger en navigationsboks i familiemedlemmernes artikler og et familietræ i familiens artikel, burde det løse problemerne. Det vil naturligvis give dobbeltarbejde, men det vil være mindre rodet end den nuværende skabelon. --Palnatoke 19. jan 2012, 06:38 (CET)
  • Behold - Skabelonen var noget rod, men jeg mener at notabiliteten for den er helt i orden (velvidende at det ikke er det der diskuteres her). Jeg har lavet layoutet fuldstændigt om (så det ligner de fleste andre nav-bokse), hvilket giver både mere overskuelighed, mere plads til flere medlemmer og gør det meget lettere at opdatere. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 27. jan 2012, 09:35 (CET)
    • Behold - Meget bedre, tak for det. Jeg er overbevist. KLN 28. jan 2012, 01:22 (CET)
Konklusion:
Skabelonen forbedret, og ikke længere støtte til en sletning. Beholdes. Pugilist 31. jan 2012, 09:38 (CET)