Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:Superligastadions 2011-12

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg vil foreslå Skabelon:Superligastadions 2011-12 og Skabelon:1. divisionsstadions (fodbold) 2011-12 slettet. Eksempelvis vil der på artiklen om NRGi Arena komme en halv kilometer skabeloner (ca. 80 stk.), når/hvis samtlige sæson-skabeloner bliver oprettet. Dette vil i øvrigt ske på de fleste fodboldstadions i landet, jf. Danmarksturneringens beskedne størrelse. --Pixi Uno (diskussion) 12. mar 2012, 16:46 (CET)

  • Slet - --Pixi Uno (diskussion) 12. mar 2012, 16:46 (CET)
  • Slet - Ja, perspektivet er lidt uhyggeligt, med mindre det er tanken, at der til hver en tid kun skal være de aktuelle stadioner (det hedder i øvrigt ikke stadions i flertal iflg. RO). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. mar 2012, 17:03 (CET)
    Behold - Efter præciseringen af, at der kun skal være tale om de aktuelle stadioner, så har jeg ikke andre indvendinger, end at det som nævnt er forkert flertalsform. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. mar 2012, 08:22 (CET)
  • SletOrwell123 (diskussion) 12. mar 2012, 17:08 (CET)
  • Slet - Jeg bøjer mig for Pixi Unos argumentation. Enig i sletning. --Rmir2 (diskussion) 12. mar 2012, 17:35 (CET)
  • Slet - Vil gerne komme med god argumentation, men synes det vigtigste er blevet sagt, nemlig at det bliver alt alt for langt i artiklerne. mvh Tøndemageren 12. mar 2012, 18:33 (CET)
  •  Kommentar - Lige for en god ordens skyld så har opretteren flyttet skabelonerne til de mere generelle navne Skabelon:Superligastadions og Skabelon:1. divisionsstadions (fodbold). Så vidt jeg forstår af den førstes diskussionsside er tanken, at indhold og brug skal opdateres ved hver ny sæson ligesom ved andre navigationsbokse, der afspejler aktuelle forhold. Det er ikke meningen, at der skal oprettes en boks for hver eneste sæson. Men den pointe er det bare ikke lykkedes opretteren at få forklaret. Og når boksene så tilmed oprettes under et misvisende navn, ja så bliver den ellers gode ide naturligvis misforstået. --Dannebrog Spy (diskussion) 12. mar 2012, 23:04 (CET)
  • Behold - Jeg ser ingen problemer med de aktuelle stadions i en skabelon. Eneste problem kunne blive manglende opdatering i fremtidige sæsoner, men giver det gerne en chance. Kwey09 (diskussion) 13. mar 2012, 09:43 (CET)
  • Behold - Som det angår af diskussionen, så falder sletningsforslaget ikke på et ligitimt og sagligt grundlag. Jeg anser derfor ikke Orwell123, Rmir2 og Tøndemagerens stemmer for gyldige, da de som skrevet falder på en forkert argumentation og motivation. Det var mit, opretterens, synspunkt. Håber at ovennævnte kommer til fornuft. Ikke en tilfældighed at den slags skabeloner bruges på andet end da-wiki. Der er IKKE TALE OM SÆSONSKABELONER, og det har der aldrig været fra min side. Ingen intentioner om det. Det er en formodning/fordrejning skabt af Pixi Uno, som sletningsforestiller. Af hvilke grunde er jeg stadig temmelig forundret over. Virker noget useriøst og uprofessionelt som administrator ikke at lytte til andre brugeres argumentation Tak for præcisering Dannebrog Spy. Og jeg retter til stadioner Arne (Amjaabc) - godt set og opfanget. --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 13. mar 2012, 15:08 (CET)
  • Hvis skabelonen havde heddet "fodboldstadions" (uden år og uden "klasse"), så ville jeg uden tvivl støtte bevarelsen. En sådan oversigtsskabelon er uden diskussion nyttig. Problemet er for mig at se netop, at skabelonerne både er årgangsdelte og klassedelte. Det betyder enten, at samme fodboldstadion vil flytte fra skabelon til skabelon alt efter hvorledes, den lokale fodboldklub har frem- eller tilbagegang, eller optræde gentagne gange i samme skabelon alt efter hvor mange år, der føjes på (og det bliver til ret mange, hvis alle fodboldsæsoner skal indgå!). I begge tilfælde ser jeg det som uheldigt, og derfor er jeg ikke enig i --Sine Cera, Infobesitys argumentation. Altså: kun een infoboks fælles for alle. Lad så oplysningerne om rollen de enkelte år fremgå af de konkrete stadion-artikler. venlig hilsen --Rmir2 (diskussion) 13. mar 2012, 16:19 (CET)
  • Til Rmir2: Ud fra den tankegang bliver der rigtig mange andre skabeloner, der skal slettes. Et nærliggende eksempel er Skabelon:Danmarksturneringen i fodbold, der giver et sæsonbillede på samme måde som skabelonen med stadionerne. Skal vi slette den også? Så fortsætter vi med Skabelon:AL-Bank Ligaen osv. osv. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. mar 2012, 16:30 (CET)
  • Og til Infobesity: Jeg ser ingen sammenhæng til Pixi Unos rolle som administrator i denne sammenhæng. Alle bør lytte til argumenter, når der er diskussioner. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. mar 2012, 16:30 (CET)
Konklusion:
Der er ikke tilstrækkelig opbakning til at slette skabelonen. --|EPO| COM: 19. mar 2012, 18:13 (CET)