Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:Thumsup

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kan vi ikke slette denne skabelon. Den giver mig associasioner til KKK, der lyncher sorte medborgere, til stridigheder i det engelske underhus, men ikke til en debatstil vi ønsker på da-wiki. --Madglad (diskussion) 13. mar 2018, 10:37 (CET)

 • Symbol delete vote.svg Slet Jf. ovenstående. --Madglad (diskussion) 13. mar 2018, 10:40 (CET)
 • Symbol delete vote.svg Slet Jeg har tidligere ytret ønske om at {{hørt}} også slettes, og jeg ser stadig ingen grund til at have skabelonen. Dette, mener jeg, bringer debatten ned på et meget lavt niveau. mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 10:41 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold, skabelonen bliver brugt at en bred kreds af bruger på da.wiki, og jeg synes at små skabeloner som den er med til at løfte debatten, da man kan tilkendegive enighed med en andens persons indlæg uden at skal skrive en masse ---Zoizit (diskussion) 13. mar 2018, 10:55 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold, Jeg er meget glad for den, for nogengange mangler man bare tid til at få sagt noget, eller gider ikke at skrive det sammen, men vil gerne give udtryk for sammen mening. Derfor nej tak til sletningsforslaget. og... Thumbup.svg for Zoizits kommentar.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 13. mar 2018, 11:26 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold, enig i at den sparer mange overflødige ord. Rmir2 (diskussion) 13. mar 2018, 11:37 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Jeg her helt uforstående overfor hvordan en Thumbup.svg kan give dig associationer til Ku Klux Klan. Det er en almindelig brugt Humørikon. --Kjeldjoh (diskussion) 13. mar 2018, 11:47 (CET)
Nå ja, Kjeldjoh, og jeg savner da også en gang imellem at kunne give en nuanceret smiley som på Facebook. Men vi snakker lidt mere formelt her, og derfor mener jeg ikke at det hører hjemme. Hvad mener du? --Madglad (diskussion) 13. mar 2018, 12:09 (CET)
Jeg mener at tonen her gerne må være pænere, uden at den bliver formel 😉. Og der kan brugen af smileys hjælpe. De er tilgængelige, man skal bare kende koden til dem ☕. --Kjeldjoh (diskussion) 13. mar 2018, 12:39 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold Den er til tider nyttig og gør ikke nogen skade, jeg er også nysgerrig med hensyn til hvordan KKK kommer ind i billedet? Til gengæld vil jeg meget gerne havde flyttet til den rette stavning. -- Vrenak (diskussion) 13. mar 2018, 12:05 (CET)
KKK kommer ind i billedet ift. mine associationer, hvilket jeg skrev i forslaget. --Madglad (diskussion) 13. mar 2018, 12:09 (CET)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar Nogen gange vil manglen på denne skabelon bare føre til flere siger det samme om og om igen, det er jo bare en kort måde at skrive det præcis samme igen, det anser jeg nu ikke for useriøst, men bare praktisk, "hørt" er blevet brugt gennem mange år, og den opadvendte tommel er såmænd bare en videreudvikling. Fint at det kun er din egen private assocciation Madglad, men så ved jeg ikke lige hvad relevansen er ved at nævne det? Kan du evt. uddybe det, og forklare hvordan/hvorfor du associerer KKK med den opadvendte tommel?(skrev Vrenak (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Er det ikke underordnet hvorfor en bruger for visse associationer? mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 12:19 (CET)
 • Symbol delete vote.svg Slet Har man ikke noget at tilføre diskussionen, så skal man lade være. Der er ikke ytringspligt på Wikipedia, og der er ikke behov for et heppekor. Philaweb 13. mar 2018, 14:09 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Skabelonen har også nytteværdi som synligt alternativ til at trykke på "tak". Men først og fremmest skal en skabelon ikke slettes, bare fordi den primært bruges af brugere, man er uenig med. (Hvordan KKK kom ind i billedet, kan jeg heller ikke se, uanset om der er tale om associationer eller ej.) Taget i betragtning, at Madglad ofte slår til lyd for ikke at spilde tid på ørkesløs diskussion, virker dette sletteforslag malplaceret. Vh. SorenRK (diskussion) 13. mar 2018, 17:15 (CET)
  Thumbup.svg Face-grin.svg  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 13. mar 2018, 17:24 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - brugt fx tak eller hørt - er den ok. --Glenn (diskussion) 13. mar 2018, 17:34 (CET)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Det er vel på tide, at jeg som opretter af skabelonen forholder mig til denne diskussion. Jeg har læst alle indlæg igennem, og er enig i at skabelonen kan benyttes både som antagoniserende i en diskussion, ligesom en skiftlig ytring, og opmuntrende. Vi har tidligere diskuteret skabelonen, hvor der blev henstillet til at skabelonen ikke benyttedes til at skærpe konflikterne, jeg tror det var sidste forår. Og som jeg ser det har de fleste brugere fulgt denne henstilling. Jeg er enig med SorenRK i Skabelonen har ... nytteværdi som synligt alternativ til at trykke på "tak". Jeg er ret sikker på at holdningen til denne skabelon er et spørgsmål om den enkelte brugers baggrund. Jeg tror det ville være yderst malplaceret at råbe hørt på f.ex. et universitet, mens det er almindeligt anvendt i folkelige organisationer. Jeg er yderst betænkelig ved hvis vi ønsker at gøre miljøet på dansk wikipedia endnu mere intelektualistisk. Det er efter min mening helt korrekt, at anmode alle brugere om at argumentere for deres synspunkter, men jeg kan ikke se at et{{hørt}} ødelægger diskussionsklimaet på dansk wikipedia. Jeg tror det er helt andre processer der ødelægger diskussionsklimaet. Så for mig bliver det Symbol keep vote.svg Behold mvh Per (PerV) (diskussion) 13. mar 2018, 18:50 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Beholdes, da der ikke er opbakning til at slette skabelonen.
- Sarrus (db) d. 7. apr 2018, 13:41 (CEST)