Wikipedia:Sletningsforslag/Smokenhagen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Smokenhagen er en hashcafé. Den er oprettet af Bruger:BillyDK og Bruger:Tøndemageren var forbi med en notabilitetsskabelon. Der er flere kilder i artiklen til forskellige artikler, da politiet har lukket den. Toxophilus (diskussion) 15. jul 2020, 10:23 (CEST)

  • Slet - Den har formået at skabe lidt omtale, men om 10 år tvivler jeg på, at emnet kan være af almen interesse, så jeg ser det som et øjebliksbillede, der ikke er alment relevant. Toxophilus (diskussion) 15. jul 2020, 10:23 (CEST)
  • Sammenskriv i Cannabis (rusmiddel)#Cannabis i Danmark og evt. på sigt i Legalisering af hash eller lignende. --Santac (diskussion) 23. jul 2020, 11:47 (CEST)
  • Slet - Som Toxo. Det er svært at se, hvad der skal sammenskrives, men kan noget af indholdet bruges relevant i andre artikler, kan man selvfølgelig skrive noget ind. --Pugilist (diskussion) 23. jul 2020, 12:12 (CEST)
  • Slet - Jeg ser ikke at denne hashcafé opfylder kriterierne for virksomheder.--Kjeldjoh (diskussion) 29. jul 2020, 12:53 (CEST)
  • Sammenskriv - i anden artikel, da der er lidt pudsige aspekter i den. Men som selvstændig artikel er der ikke meget til at bære den igennem. Jeg mener blot at den slags alternative/provokerende tiltag egentlig har sin plads i historien. --Jørgen (diskussion) 30. jul 2020, 08:56 (CEST)
Konklusion:
Der er fuld enighed om, at stedet ikke har (selvstændig) notabilitet. Flere mener dog, at der kan være relevante oplysninger at indskrive i en større artikel om situationen. Personligt har jeg svært ved at se, hvad der skulle være specielt nytte at flytte over. Jeg venter derfor et par dage med at effektuere sletningen, så andre kan få mulighed for at vurdere og evt. udføre. --|EPO| COM: 6. aug 2020, 18:03 (CEST)