Wikipedia:Sletningsforslag/Svenn Crone

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Han har spillet på ungdomsfodboldlandsholdene og er netop blevet optaget i Brøndby IF's førsteholdstrup. Er det tilstrækkeligt? --|EPO| COM: 23. jun 2014, 16:18 (CEST)

  • Neutral - Har ikke særligt meget kendskab til fodbold og notabilitetskravene for fodboldspillere. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 24. jun 2014, 10:11 (CEST)
  •  Kommentar - Efter den retningslinje, der tegner sig efter den seneste diskussion, er han ikke notabel. Hidtil praksis har været, at udtagelse til en A-trup ikke er nok. Der skal mindst en noteret kamp til. Der har tidligere været gjort en undtagelse på Jakob Busk, bl.a. som følge af, at målmandsposten er lidt speciel, da det er temmelig sjældent, at en målmand blive skiftet ind i de døende minutter af en kamp for at blive testet lidt af. Når jeg alligevel ikke stemmer for en sletning i den konkrete situation skyldes det, at A-trup spillere fra de helt store klubber (og her bliver det jo følsomt ...) har en lidt højere status end spillere fra mindre klubber. Brøndby (og FCK) har efter danske forhold store budgetter og et effektivt talentarbejde, og permanent indlemmelse i A-truppen i Brøndby giver som regel en vis form for notabiliet, særlig, når der tillige er en række optrædender på diverse ungdomslandshold. Det er ikke helt det samme, når Hobro IK rykker et talent op. Det kedelige bliver jo så, når det skal diskuteres, om andre dygtige klubber som AaB, FCM m.v., der også har et fint talentarbejde (men meget mindre budgetter) skal have promoveret deres spillere uden spilletid. Og hvad vi så gør, når spilleren rent faktisk flopper (det sker jo trods alt) og ender med at spille et par kampe i 2. division/DS og siden koncentrerer sig om et almindeligt job? Pugilist (diskussion) 24. jun 2014, 10:51 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus om at slette. --|EPO| COM: 16. jul 2014, 13:29 (CEST)