Wikipedia:Sletningsforslag/The Main Stem

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

En DR. Dose substub-artikel. Jeg kan ikke finde noget om dem andet en på discogs , og de findes ikke på en.wiki.

  • Symbol delete vote.svg Slet - Tydeligvis ikke en gruppe der har haft den store indflydelse. Toxophilus (diskussion) 9. okt 2018, 10:03 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Ingen notabilitet. Elendig artikel. -AnetteM (diskussion) 9. okt 2018, 14:47 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - De har et album, men jeg har ikke fundet betydelig omtale i medierne. Der er denne artikel på residentadvisor.net, men jeg mener ikke at de har opnået at blive notable.--Kjeldjoh (diskussion) 12. okt 2018, 14:03 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - De er fortsat aktive på FB, men det ligner mere hyggeprojekt i dag. --Pugilist (diskussion) 12. okt 2018, 14:23 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Ingen overbevisende notabilitet. Rmir2 (diskussion) 24. okt 2018, 06:51 (CEST)
  • Konklusion Alle deltagere mener artiklen bør slettes. Der er ingen kilder i artiklen der giver anledning til yderligere diskussion. Artiklen slettes. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 31. okt 2018, 09:01 (CET)