Wikipedia:Sletningsforslag/Thomas Albrektsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg syntes umiddelbart ikke at jeg kan finde nogle kilder til at Thomas Albrektsen er på et stadie i sin karriere, hvor han kommer ind under Wikipedia:Kriterier_for_biografier? Eller har jeg overset noget?

  • Symbol delete vote.svg Slet - Knud Winckelmann (diskussion) 12. maj 2013, 07:09 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Enig, ud fra artiklen har han gravet en lille historie, der har mere end lokal interesse, frem, men det er så det, indtil videre. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. maj 2013, 08:55 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - mange journalister har skrevet spændende artikler om "sager", men det gør sjældent den enkelte journalist notabel. I det konkrete tilfælde bør vi nok vente og se, hvad der kommer ud af karrieren. Pugilist (diskussion) 12. maj 2013, 13:12 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet Ikke notabel --Santac (diskussion) 14. maj 2013, 05:38 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Fuld enighed om at slette artiklen. --|EPO| COM: 16. maj 2013, 14:59 (CEST)

Diskussion 2021[redigér wikikode]

Nu er der en debutbog, som åbenbart har fået stor ros. Skal vi så have en artikel? --|EPO| COM: 24. maj 2021, 14:26 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet - Jeg kan ikke umiddelbart finde anmeldelser af bogen (de er der muligvis) i etablerede medier. (Edit: Der er fine anmeldelser i JP og Berlingske, men ændrer ikke mening af den grund). Det er en meget lille historie, som han har skrevet en bog om. Skla han opnå relevans af det, må han på en lidt mere vedholdende måde etablere sig som faglitterur/historisk forfatter. Bogens ses ikke at have gjort noget væsentligt indtryk. --Pugilist (diskussion) 24. maj 2021, 15:25 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - For faglitterære forfattere kræves noget større omtale end for skønlitterære (hvor en enkelt anmeldelse ofte skønnes tilstrækkeligt). Den er tilsyneladende ikke opnået endnu. Økonom (diskussion) 25. maj 2021, 08:39 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Ok, det er måske ikke relevant, men jeg syntes at det er en lidt sjov historie, at han har været låst nede i en stemmeboks (twitter). Men nej, jeg mener ikke han endnu opfylder kriterierne.--Kjeldjoh (diskussion) 25. maj 2021, 14:26 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - hvis han får udgivet noget mere som skaber omtale, så kan artiklen blive genskabt, men for nuværende bør den slettes. Toxophilus (diskussion) 9. jun 2021, 11:26 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Igen enighed om at slette. Økonom (diskussion) 10. jun 2021, 08:44 (CEST)