Wikipedia:Sletningsforslag/Tine Maria

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen Tine Maria foreslås slettet. Youtubesiden Tine Maria er en såkaldt youtuber/influencer. Ansættelses-/kontraktforhold for personen som figurerer på youtubesiden fremgår ikke af artiklen, men "hun" kan kontaktes via Youtube under en formular "Til virksomhedsforespørgsler". CVR-nummer ikke er oplyst. Youtubesiden linker til "LouLiving", som kendes fra det problematiske reklamefirma Splay Danmark. Artiklen er oprettet af Celine2007 2020-10-28. Toxophilus har påsat {{ingen kilder}} {{notabilitet}} {{uencyklopædisk}}. --Madglad (diskussion) 20. nov 2020, 10:39 (CET)

  • Slet. Ingen dokumentation for den encyklopædiske relevans for firmaet bag. Hvis det er Splay igen, skal artiklen ændres til omdirigering. Og nej, påståede abonnenttal er som regel ikke pålidelige. --Madglad (diskussion) 20. nov 2020, 10:39 (CET)
  • Slet - Mener at denne YouTube bruger oprettes igen efter de er nået en vis mængde omtale. Det er ikke svært at få et højere abonnent tal. Hvis man har lidt penge kan man nemt købe sig til det. --SimmeD (diskussion, bidrag) 20. nov 2020, 10:57 (CET)
  • Slet - Hun har en hjemmeside, og arbejder for AA Agency ApS (Anton Vendelbo Bendtsen og Andreas Spange Jensen). Der har været artikler om hende i Jydske Vestkysten og Vi Unge. Jeg mener ikke hun endnu er notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 20. nov 2020, 12:42 (CET)
  • Slet - har svært ved at se relevancen. En omdirigering kan nok klare det. Hvis hun bliver større kan artiklen jo genoprettes (og forbedres kraftigt). Toxophilus (diskussion) 20. nov 2020, 18:39 (CET)
  • Slet - også slet herfra. Der er ikke beskrevet noget, der viser notabilitet. —Santac (diskussion) 20. nov 2020, 20:49 (CET)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 28. nov 2020, 11:45 (CET)