Wikipedia:Sletningsforslag/Tine Schmedes

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Der er på Tine Schmedes foregået en heftig gang rettelser de seneste dage, og i den forbindelse er der tilføjet {{notabilitet}}. Dette bør efter min mening diskuteres, hvilket hermed sættes i gang.

  • Behold - Jeg er ikke det mindste i tvivl om, at Tine Schmedes er notabel. Hun var ganske meget i medierne omkring 1970, og amme-billedet (som i øvrigt risikerer sletning pga. licensusikkerhed) af hende på Rådhuset næsten er ikonisk for en generation og gik verden rundt. Problemet her er imidlertid, at årsagen til notabiliteten ikke rigtig fremgår af artiklen. Selve artiklen har selvfølgelig pt. store problemer (manglende kilder, uencyklopædisk indhold osv.), men det kan der gøresnoget ved; et påtrængende spørgsmål er dog, om Bruger:Tineeli7, der så energisk har skrevet i artiklen, er identisk med Schmedes selv, eller evt. er tæt på hende. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. apr 2013, 11:52 (CEST)
  •  Kommentar - Er ganske meget i tvivl. Skabelonen blev oprindeligt sig på, da artiklen blot angav, at hun som barn havde spillet i nogle reklamefilm. Der er kommet en del til siden. Der er væsentlige problemer i artiklen, og skal den overleve, skal disse løses. Om hun er notabel, vil jeg overlade til andre at vurdere. Pugilist (diskussion) 5. apr 2013, 12:24 (CEST)
  • Behold - Det samme som Arne --Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 5. apr 2013, 13:39 (CEST)
  • Behold – Klart notabel, men enig i at notabiliteten ikke fremgår ud over billedet (som endda er sletningstruet), hvilket der naturligvis må rettes op på. --Hofkas (diskussion) 5. apr 2013, 13:45 (CEST)
  •  Kommentar - Har wikificeret indledningen, samt skrevet lidt om amningssceancen. --Hofkas (diskussion) 5. apr 2013, 14:39 (CEST)
  • Behold Bestemt notabel --MIS (diskussion) 6. apr 2013, 03:43 (CEST)
  • Behold Notabiliteten er jeg ikke i tvivl om; listen over filmoptrædener m.v. burde nok wikificeres, evt. vha. et skema. Har vi egentlig en skabelon til det formål? - Vedr. tæt-på: Som artiklen er formuleret virker det ret usandsynligt, at TS eller nærtstående person skulle have skrevet den- jeg ville i alt fald ikke skrive på den måde om mig selv(!) - men opfordrer hermed Bruger:Tineeli7 til at klargøre dette, så diskussionen kan afsluttes.--Ramloser (diskussion) 6. apr 2013, 12:01 (CEST)
  • Behold Ingen tvivl. --Santac (diskussion) 8. apr 2013, 16:42 (CEST)
Konklusion:
Ingen imod. Artiklen beholdes. --Simeondahl (diskussion) 22. apr 2013, 23:11 (CEST)