Wikipedia:Sletningsforslag/Toke Lars Bjarke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Toke Lars Bjarke har siden i går aftes været markeret med {{notabilitet}}, og jeg synes, at vi skal tage diskussionen, da jeg ikke selv er sikker. Mvh. Cgtdk (diskussion) 5. jul 2012, 12:23 (CEST)

  • Neutral - Mit indlæg fra diskussionssiden: Jeg er ikke helt sikker på om han er notabel, men jeg synes ikke at artiklen retfærdiggør den smule notabilitet han har. Udover næsten at have vundet DM i Børnerap, så var han med i filmen Monsterjægerne fra 2009. Han har flere gange været i Go' Morgen Danmark (ikke at dette i sig selv giver notabilitet) og flere andre medier. --Cgtdk (diskussion) 5. jul 2012, 12:23 (CEST)
  • Neutral - Kender godt personen, men er så vidt jeg husker ikke den store succes. Men da jeg ikke er sikker, holder jeg på neutral, selvom jeg hælder mod slet. Samtidig taler det heller ikke for artiklen, at den er kort og udokumenteret. mvh Tøndemageren 5. jul 2012, 21:34 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke opbakning til at gennemføre sletningsforslaget. --|EPO| COM: 15. jul 2012, 13:28 (CEST)