Wikipedia:Sletningsforslag/Trio Debil

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Trio Debil nåede at udgive ét album. Hvor stor en succes var det album? Hvor gode er "ganske gode anmeldelser"? Hvor eksponeret blev deres single egentlig? --|EPO| COM: 27. dec 2020, 13:53 (CET)

  • Altså altså altså, de blev så eksponeret at jeg købte pladen. Men det er i og for sig lige meget, det er en del af dansk musik historie, så hvis artiklen ikke skal være der, så skal 95 % af det der er på den danske del af Wiki slettes.(Skrev Piscorp (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  • Behold - Enmet er næppe blandt de fem procent mest relevante som hævdet af Bruger:Piscorp, men trods bandets korte karriere, er det min opfattelse, at bandet har gjort sig tilstrækkeligt bemærket også for eftertiden. Og under alle omstændigheder ser jeg ikke nogen grund til at slette. At artiklen kan forbedres, er en anden sag. -Pugilist (diskussion) 27. dec 2020, 20:27 (CET)
  •  Kommentar Et meget lille kapitel i Danmarkshistorien, som ikke ville gøre nogen skade, hvis det blev wikificeret. Eksemplet viser at man skulle have tænkt over at der er forskel på her-og-nu-selvpromovering og på historiske artikler, den gang man formulerede relevanskriterierne. De kunne godt tåle en revision.
Til Pugilist, læs igen hvad Piscorp skrev. Piscorp skrev ikke at bandet var "blandt de fem procent mest relevante" emner, som du udlægger det. Piscorp skrev "hvis artiklen ikke skal være der, så skal 95 % af det der er på den danske del af Wiki slettes" - altså at der er 95 % af artiklerne med tilsvarende relevans. Hvilket muligvis er rigtigt, hvis man begynder at optælle alle Salmonsens-afskrifter om folk, der har været ukendte de sidste 150 år, 10 år forældede Blåovre Folkeskole-artikler, DrDose-artikler og andre robotoprettede artikler og sydkoreansk cross-wiki-spam. --Madglad (diskussion) 27. dec 2020, 23:13 (CET).
@Madglad: Jeg er i stand til at læse indenad og behøver ikke nogen opfordring fra dig. Det er bemærkelsesværdigt, at du i en banal slettediskussion er i stand til at dreje diskussionen væk fra det som diskussionen drejer sig om. —Pugilist (diskussion) 28. dec 2020, 08:42 (CET)
  • Slet - Jf. Discogs.com har de lavet et album, og en singel. Jeg kan ikke finde info om, hvad de måtte havde lavet af koncerter. Jeg kan ikke finde nogen relevant anmeldelser eller anden omtale. Hvis de har gjort sig "tilstrækkeligt bemærket", så kan jag ikke finde nogen referencer der understøtter dette. Så jeg ser ikke at de opfylder Wikipedia:Kriterier for musikerartikler.--Kjeldjoh (diskussion) 6. jan 2021, 14:56 (CET)
@Kjeldjoh: Det der internet var ikke så populært i '82, så det er vanskeligt at finde så meget på nettet. Jeg husker dem som værende forholdsvist omtalte dengang. Under alle omstændigheder var de interessante nok til, at et pladeselskab ville finansiere et album med gruppen, hvilket i start-firserne var noget mere vanskeligt end i dag. --Pugilist (diskussion) 7. jan 2021, 10:03 (CET)
  • Behold Det lyder umiddelbart som om de i start firserne var ret omtalte og havde ok succes. --Santac (diskussion) 23. jan 2021, 16:50 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus om at slette. Økonom (diskussion) 28. jan 2021, 08:29 (CET)