Wikipedia:Sletningsforslag/Udviklingshæmmedes Lærings og forståelsessprog

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen Udviklingshæmmedes Lærings og forståelsessprog er oprettet i januar 2020 og blev kort efter markeret med {{notabilitet}} af Toxophilus. Ifølge artiklen "kommer" betegnelsen fra foreningen Udviklingshæmmedes Landsforbund. Artiklen er oprettet af Bruger:Martin Vilster, der formentlig er den samme som den Martin Vilster, der er ekstern konsulent for Udviklingshæmmedes Landsforbund. --Pugilist (diskussion) 15. jul 2020, 10:01 (CEST)

  • Slet - Hvis begrebet "kommer" fra en interesseorganisation og ikke har en mere bred forankring, er det førstehåndsforskning. Der ses ikke i artiklen nogen redegørelse for, hvad emnet omfatter og hvilken relevans det har, ligesom der ikke er nogen indgående links til artiklen. Dertil kommer, at artiklens overskrift er grammatisk forkert. --Pugilist (diskussion) 15. jul 2020, 10:01 (CEST)
  • Slet - Der er meget galt med artiklen, men grundessensen er, at begrebet ikke er udbredt nok til, at det kan være relevant med et opslag på wiki. Toxophilus (diskussion) 15. jul 2020, 10:13 (CEST)
  •  Kommentar - En underligt indholdstom artikel der kan koges ned til at "ULF betyder udviklingshæmmedes lærings og– forståelse" og så link til organisationen. F.eks. kommer det vel ikke som en overraskelse at udviklingshæmmedes lærings og– forståelsessprog "bruges med og mellem mennesker med et udviklingshandikap". Jeg mener dog uden tvivl at emnet er notabelt!--Honymand (diskussion) 16. jul 2020, 17:43 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 23. jul 2020, 08:25 (CEST)