Wikipedia:Sletningsforslag/Ulrik Myrtue

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Ulrik Myrtue har siden maj 2016 været mærket med {{notabilitet}}. En anonym bruger vedkendte åbenlyst, at manden mangler opmærksomhed og at Wikipedia skal prøves (i en kommentar i teksten). Senest er hans fødselsdato to gange ændret tilsyneladende vilkårligt af en anonym bruger. Det virker lidt som bevidst provokation. Skal vi få taget stilling én gang for alle?

  • Slet - Jeg synes ikke, han virker til at være notabel på nuværende tidspunkt. Og jeg er 'kedelig' nok til at mene, at Wikipedias principper må komme før en evt. kunstnerisk provokation (som jeg ellers ikke har problemer med). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 3. aug 2016, 08:01 (CEST)
  • Slet - enig. Rmir2 (diskussion) 3. aug 2016, 08:53 (CEST)
  • Slet - Ikke nok til en artikel. Toxophilus (diskussion) 8. aug 2016, 18:05 (CEST)
  • Slet - Enig med Arne; hvis der ikke er nogen, der håndhæver reglerne, har de selvbestaltede provokatører jo heller ingen at provokere... --SorenRK (diskussion) 10. aug 2016, 12:08 (CEST)
  • Slet - Manglende notabilitet. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 15. aug 2016, 20:21 (CEST)
  • Slet - Enig med ovenstående.Økonom (diskussion) 4. sep 2016, 09:42 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. -- Pugilist (diskussion) 2. okt 2016, 16:18 (CEST)