Wikipedia:Sletningsforslag/We Go Ego

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

We Go Ego er en af Dr. Dose mange artikler. Denne er ikke substub, men er kraftigt POV og meget uencyklopædisk. De har udgivet én (1) EP som er anmeldt af soundvenue og gaffa, men derudover er der ikke meget at komme efter. Ikke engang en facebook, så projektet er nok ikke så aktivt længere.

  • Symbol delete vote.svg Slet - De har prøvet, men ikke nået nok til en artikel. Toxophilus (diskussion) 6. okt 2018, 22:55 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Alt for lidt notabilitet. -AnetteM (diskussion) 6. okt 2018, 23:12 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Sammen har de udgivet en enkelt plade (rustmusic.dk), og givet koncert på Vega (Madeforhell). Hver for sig har Tune Madsen, Jacob Dedenroth Broholm og Kristian Matthiesen medvirket i flere grupper, Tune Madsen har bl.a. været med i Nordstrøm og The Eclectic Moniker (gaffa.dk). Men samlet set mener jeg ikke at de har opnået tilstrækkeligt salgstal, hitlister eller betydelig omtale i medierne.--Kjeldjoh (diskussion) 9. okt 2018, 13:37 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Ingen notabilitet. Næppe af almen interesse. Rmir2 (diskussion) 24. okt 2018, 06:47 (CEST)
  • Konklusion Der er ingen kilder i artiklen der etablerer notabilitet (kun en enkelt P3-side), og der er konsensus om sletning. Artiklen slettes derfor. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 26. okt 2018, 14:36 (CEST)