Wikipedia:Spørgehjørnet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne projektside holdes ikke længere opdateret, og bibeholdes først og fremmest af historiske årsager.
Yderligere information findes på diskussionssiden eller i historikken.
<- Tilbage til For børn og unge


Spørgehjørnet er en side for børn og unge på dansk Wikipedia. I spørgehjørnet kan du stille spørgsmål om alverdens ting. Hvis du er heldig kommer nogen forbi, der kan svare på det, eller som kender linket til en artikel i Wikipedia om emnet. Eksempler på spørgsmål kunne være: hvem er Helena Wielandt? hvad har hun gjort?

...osv.

Ved at trykke på redigér i toppen af denne side, eller til højre for overskriften lige under her, får du mulighed for at skrive dit spørgsmål:

Nye spørgsmål[rediger kildetekst]

  • Spørgsmål om Hawaii: Har Hawaii rent vand og luft? Bliver arbejderne beskyttet mod ulykker, støj og gift når de arbejder? Arbejder børnene i landet?
  • Hvor gammel bliver en ræv?
  • Hvordan ved fugle hvilken retning de skal flyve i når de flyver sydpå? (Skrev 87.50.121.254 (diskussion • bidrag) 2. dec 2008, 18:56. Husk at signere dine indlæg.)
  • Hvorfor er himlen blå?

hvad er kuldsejle

Hvad er erhverv i et land.

Erhverv (eller en virksomhed, eller et firma) er en organisation som beskæftiger sig med handel af goder, service, eller begge dele til forbrugerene forbrugerene. Mvh. Trade 21. nov 2011, 09:27 (CET)
Erhverv er også opdelt i hhv. primærerhverv, sekundærerhverv og tertiære erhverv. Der står lidt i Storbritannien#Økonomi. Mvh. Knud Winckelmann 21. nov 2011, 09:30 (CET)

Hvad står laser for?

  • Et godt sted at starte ville være i artiklen Laser, hvor forkortelsen er forklaret i første linie i indledningen. --Medic (Lindblad) 14. jan 2012, 21:39 (CET)

Hvor mange stjerner er der i universet?[rediger kildetekst]

Gamle spørgsmål[rediger kildetekst]

Der er nu ikke gået 55 år, men kun 36-37, idet det var i juli 1969, at de første mennesker gik på månen. Der har ikke været nogen oppe og se efter for nylig, om sporene står der endnu, men det er da sandsynligt, eftersom det hverken regner eller blæser på månen. Med mellemrum bliver månen ramt af meteorer, men de falder så spredt, at det er usandsynligt, at de har slettet sporene nu.