Wikipedia:Træf

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Forside | Vær medFællesskab Hjælp 
Wikipedianerne · Wikipedia-træf · Rundspørger · Konflikter · WikiWednesday
Genvej:
WP:TRÆF

Velkommen til den danske Wikipedias træfpunkt. Her planlægges, koordineres, og arkiveres materiale, der har med træf på Wikipedia at gøre.

Er du interesseret i at deltage i træf er du meget velkommen til at skrive dig på listen af deltagere. Bliver du alligevel forhindret så husk at gøre opmærksom på det samme sted. Kører du selv til træf og har du mulighed for at tage andre wikipedianere med, så meld dette under punktet "Samkørsel". Har du gode ideer til tid, sted og program for kommende træf, så hold dig ikke tilbage. Vi ses!


Edit-a-thon: Turistattraktioner i Midtjylland[redigér]

Kommende træf[redigér]

Træfplanlægning

Lørdag 5. september kl. 10-18[redigér]

  • Dato og tid: Lørdag den 5. september 2015 kl. 10 til kl. 17/18.
  • Mødested: Følger.

Forinden har Villy mulighed for opsamling ved Fredericia banegård cirka kl 9 (se på OpenStreetMap), men kun så længe der er plads i bilen (i hvert fald Kaare og Ultraman kører med Villy, så der er nok kun én plads tilbage). Evt. andre bilister, der måtte tilmelde sig, er velkomne til også at tilbyde kørselslejlighed fra Fredericia eller et andet passende sted.

Sted[redigér]

Christiansfeld og Haderslev, og de nærliggende områder der kan nås i tidsrummet.

Program[redigér]

En fotosafari med focus på Christiansfeld

programmet bliver: Taps og Taps Kirke (den gamle grænse) hvor vi gør et kort ophold derefter, Christiansfeld og den nærmeste omegn, Tyrstrup Kirke

Efter som Christiansfeld netop er blevet optaget på UNESCOs Verdensarvsliste vil det være naturligt at bruge en del tid der.

Alternativ(er)[redigér]

Deltagere[redigér]

Afbud[redigér]

Referat[redigér]

Kommentarer[redigér]

Der er en del wikipedianere, der den 20. september er til Wikidag i København. --Palnatoke (diskussion) 16. jun 2015, 08:46 (CEST)

Billeder[redigér]