Wikipedia:Træf

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Forside | Vær medFællesskab Hjælp 
Wikipedianerne · Wikipedia-træf · Rundspørger · Konflikter · WikiWednesday
Genvej:
WP:TRÆF

Velkommen til den danske Wikipedias træfpunkt. Her planlægges, koordineres, og arkiveres materiale, der har med træf på Wikipedia at gøre.

Er du interesseret i at deltage i træf er du meget velkommen til at skrive dig på listen af deltagere. Bliver du alligevel forhindret så husk at gøre opmærksom på det samme sted. Kører du selv til træf og har du mulighed for at tage andre wikipedianere med, så meld dette under punktet "Samkørsel". Har du gode ideer til tid, sted og program for kommende træf, så hold dig ikke tilbage. Vi ses!


Edit-a-thon: Turistattraktioner i Midtjylland[redigér wikikode]

Kommende træf[redigér wikikode]

Træfplanlægning

Lørdag 5. september kl. 10-16[redigér wikikode]

Forinden har Villy mulighed for opsamling ved Fredericia banegård cirka kl 9 (se på OpenStreetMap), men kun så længe der er plads i bilen (den er nu fyldt op - i hvert fald Kaare, BillyDK og Moeng kører med Villy). Evt. andre bilister, der måtte tilmelde sig, er velkomne til også at tilbyde kørselslejlighed fra Fredericia eller et andet passende sted.

Sted[redigér wikikode]

Christiansfeld og Haderslev, og de nærliggende områder der kan nås i tidsrummet.

Program[redigér wikikode]

En fotosafari med focus på Christiansfeld

programmet bliver: Taps og Taps Kirke (den gamle grænse) hvor vi gør et kort ophold derefter, Christiansfeld og den nærmeste omegn, Tyrstrup Kirke

Efter som Christiansfeld netop er blevet optaget på UNESCOs Verdensarvsliste vil det være naturligt at bruge en del tid der.

Alternativ(er)[redigér wikikode]

Deltagere[redigér wikikode]

Bilen er nu fyldt op fra Fredericia.

Afbud[redigér wikikode]

Referat[redigér wikikode]

Under både solskin og skybrud, drog de fire tilmeldte på fotosafari i Sønderjylland. Første stop på fotosafarien var en 10-kilometersten mellem Kolding og Christiansfeld. Dernæst området ved den gamle grænse, hvor Den Gamle Grænsekro blev fotograferet, samt mindested ved selve græsen og for stedet hvor Christian 10. besteg den hvide hest for at ride over grænsen på Genforeningsdagen. Derefter kørte vi vest om Christiansfeld til Bulladen og til den romantiske have Christinero. Endelig nærmede vi os selve målet, Christiansfeld, men først til Tyrstrup Kirke, hvor vi parkerede. Derefter gik vi rundt og beundrede verdensarven i Christiansfeld, hvor vi var inde i Brødremenighedens kirke. Efter et par timer kørte vi lige et smut forbi Stepping, og på hjemturen lavede vi et stop ved Tyrstryp Kro og Taps Kirke.

Kommentarer[redigér wikikode]

Der er en del wikipedianere, der den 20. september er til Wikidag i København. --Palnatoke (diskussion) 16. jun 2015, 08:46 (CEST)

Blot for en god ordens skyld: Efter ovenstående kommentar blev den pågældende dato strøget under den indledende planlægning. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 31. aug 2015, 18:23 (CEST)

Billeder[redigér wikikode]

Billeder fra turen kan lægges her C:Category:Wikimedian meetups in Denmark - september 2015| og også ses der.