Wikipedia:WikiProjekt Fodbold

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Genvej:
WP:Fodbold

WikiProjekt Fodbold er et Wikipedia-projekt, som primært fokuserer på at organisere arbejdet omkring fodboldartikler og etablere standarder, der skal resultere i velstrukturerede, kategoriserede og velskrevne artikler. Denne side og dens undersider indeholder forslag til at forbedre eller oprette artikler relateret til emnet.

Du kan tilslutte dig projektet ved at tilføje dit navn i bunden af denne liste. Benyt wiki-koden: *{{bruger|dit brugernavn}}. Det anbefales, at tilføje denne side til din overvågningsliste, så du kan holde dig opdateret omkring diskussioner og ændringer vedrørende dette projekt.

Kvalitetsvurdering[rediger kildetekst]

Fodboldartikler
FA FA 0
GA GA 3
Lovende artikel LA 22
B 92
Start 978
Stub 3.131
Liste 7
Ikke-vurderede 4772
Total 8.998

En uddybning af vurderingsskalaen, se undersiden WikiProjekt Fodbold/Kvalitetsvurdering.

Vurdering af artikler[rediger kildetekst]

Vi vurderer artikler efter kvalitet ved hjælp af Fodboldartikler efter kvalitet-skalaen (baseret på denne). Når artikler, kategorier mm. er blevet vurderede vil de blive blive placeret i Kategori:Fodboldartikler efter kvalitet. For at vurdere en artikel skal du tilføje den følgende linje til {{WPFodbold}} på artiklens/kategoriens diskussionsside:

|klasse=[X]

hvor:

  • [X] = Stub, Start, B, LA, GA, FA, Liste eller Kategori

F.eks. således: {{ WikiProjekt Fodbold | klasse=B}}

Det kan være en stor og uoverskuelig opgave, men hvis du vil hjælpe til kan du kigge Kategori:Fodbold og Kategori:Ikke-vurderede fodboldartikler efter for dem der ikke er blevet vurderede.

Vejledende siger vi, at artikler der er mindre end 3.000 bytes er stub-artikler, artikler mellem ca. 3.000 og ca. 10.000 bytes er Start-artikler, og artikler der er mindst 10.000 bytes er B-artikler og kan blive til Lovende artikler og derefter Gode artikler, men til lovende og gode artikler kræves, at artiklen kan vedtages ud fra bestemte kriterier. Vi må være opmærksomme på, at f.eks. en infoboks kan fylde mange bytes, og at en artikel der er 3.000 bytes og har en infoboks men kun f.eks. en eller to sætninger stadig må anses for at være en stub-artikel, selvom en infoboks giver mange vigtige informationer.

Substubbe[rediger kildetekst]


Fokusmåned[rediger kildetekst]

Hovedartikel: Fokusmåned.

Der er etableret et forsøg med en fodboldrelateret fokusmåned. Her vil der månedligt være et nyt emne der kan forfølges i forsøget på at forbedre alle fodboldrelaterede artikler på da.wiki.

Skabeloner[rediger kildetekst]

Infobokse[rediger kildetekst]

For alle fodboldrelaterede infobokse, se kategori:Fodboldskabeloner.

Navigationsbokse[rediger kildetekst]

For alle fodboldrelaterede navigationsbokse, se kategori:Fodboldnavigationsbokse.

Projektrelaterede[rediger kildetekst]

  • {{WPFodbold}} benyttes til at registrere artikler som relaterer til WikiProjekt Fodbold og placeres i toppen af artiklens diskussionsside.

Stubbe[rediger kildetekst]

Andre[rediger kildetekst]


Kategorier[rediger kildetekst]