Wikipedia:WikiProjekt Mellemkrigstiden/Kvalitet-skala

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kvalitet-skala for artikler om mellemkrigstiden
Klasse Kriterier Læsers oplevelse Brugers oplevelse
FA FA


{{Klasse FA}}

Kriterier for dette niveau kan ses på: Wikipedia:Fremragende artikler Professionel, fremragende, og grundig, en endelig kilde til encyklopædiske oplysninger. Yderligere redigering vil kun være nødvendig hvis der foreligger nye oplysninger.
GA GA


{{Klasse GA}}

Kriterier for dette niveau kan ses på: Wikipedia:Gode artikler Brugbar for næsten alle læsere. En god om omfattende behandling af emnet. Ingen tydelige problemer, huller eller andet. En del af "eliten" blandt Wikipedias artikler. Lidt redigering ville muligvis være nyttigt, men ikke nødvendigt for en god læseroplevelse. Hvis artiklen ikke allerede er tilpas wikificeret kan dette gøres nu.
Lovende artikel LA


{{Klasse LA}}

Kriterier for dette niveau kan ses på: Wikipedia:Lovende artikler
B
{{Klasse B}}
Har flere af de elementer som beskrives i "Start", ofte størstedelen af det materiale som er nødvendigt til en færdig artikel. Den kan dog alligevel have huller eller mangle elementer eller henvisninger, have brug for korrigeringer i sproget, klarificeringer eller have mindre problemer med POV. Nyttig for rigtig mange, men ikke alle, læsere. En tilfældig læser som støder på artiklen vil efter en gennemlæsning føle at vedkommende forstår emnet godt, men en seriøs studerende eller forsker på området vil muligvis ikke finde materialet tilstrækkeligt Der bør stadig tilføjes materiale, men mest ryddes op i det som allerede er til stede i artiklen. Artiklen bør "finpudses" og indholdet bør underbygges med henvisninger og kilder.
Start
{{Klasse Start}}
Artiklen har en meningsfuld mængde godt indhold, men har stadig mange svage områder, og kan mangle et nøgleelement, f.eks. en infoboks. Har mindst et seriøst element med indsamlet materiale, deriblandt en af følgende:
  • et specielt nyttigt billede eller grafisk skema eller tegning
  • flere links som hjælper med at forklare eller illustrere emnet
  • et underafsnit som grundigt behandler en del af emnet
  • flere underafsnit som indikerer materiale som kunne tilføjes for at forbedre artiklen
Nyttig for nogle, indeholder en rimelig mængde information, men mange læsere vil få brug for at finde yderligere kilder om emnet. Artiklen har afgjort brug for at blive udvidet. Der er behov for større redigeringer, der mangler stadig størstedelen af det materiale der skal til for at få en hel artikel
Stub
{{Klasse Stub}}
Artiklen er enten meget kort eller en rå samling information som har voldsomt brug for at blive bearbejdet for at kunne blive en egentlig artikel. Den er oftest meget kort, men kan være en hvilken som helst størrelse hvis materialet er irrelevant eller uforståeligt. Muligvis nyttig for nogen som ikke havde nogen anelse om hvad begrebet betød. Kan være ubrugelig for en læser som blot kender en smule til emnet. Enhver redigering eller yderligere materiale ville være nyttigt.
Skabelon Skabelon
Kategori Kategori