Wikipedia:WikiProjekt Robotartikler/Delprojekter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

På denne side holdes styr på delprojekter under WikiProjekt Robotartikler.

Forslag til delprojekter[rediger kildetekst]

Australian Open[rediger kildetekst]

Vi kan tage udgangspunkt i Skabelon:Navboks Australian Open, som har et antal årsartikler (p.t. 95 røde links). Der skal nok skabes et ad hoc-regneark og en standardartikel. --Palnatoke (diskussion) 30. jan 2014, 21:22 (CET)

Bornholmerfærger[rediger kildetekst]

Vi kan tage udgangspunkt i Skabelon:Navboks Bornholmerfærger, som har et antal færgeartikler (p.t. 46 røde links). Der skal nok skabes et ad hoc-regneark og en standardartikel. --Palnatoke (diskussion) 30. jan 2014, 21:22 (CET)

Clásica de San Sebastián[rediger kildetekst]

Vi kan tage udgangspunkt i Skabelon:Navboks Clásica de San Sebastián, som har et antal løbsartikler (p.t. 29 røde links). Der skal nok skabes et ad hoc-regneark og en standardartikel. --Palnatoke (diskussion) 30. jan 2014, 21:22 (CET)

Danmark ved OL[rediger kildetekst]

Vi kan tage udgangspunkt i Skabelon:Navboks Danmark ved OL, som har et antal årsartikler (p.t. 34 røde links). Der skal nok skabes et ad hoc-regneark og en standardartikel. --Palnatoke (diskussion) 30. jan 2014, 21:22 (CET)

Egentliga Finland[rediger kildetekst]

Vi kan tage udgangspunkt i Skabelon:Navboks Egentliga Finland, som har et antal kommuneartikler (p.t. 22 røde links). Der skal nok skabes et ad hoc-regneark og en standardartikel. --Palnatoke (diskussion) 30. jan 2014, 21:22 (CET)

Franske subnationale enheder[rediger kildetekst]

Jeg er ved at have fået samlet nogle databaser over data, der vedrører arrondissementer, kommuner og cantoner til automat oprettelse.

Kommunerne har den fordel, at der er en infoboks til dem, der ret nemt kan rettes til, udfordringen er at flere af dem er oprettet i forvejen og at der kan være flere af dem, der skal have en præcisering, da der er flere kommuner, der hedder det samme. Hvis det er muligt at springe dem over der er oprettet i forvejen, kunne man sætte en en standardartikel ind på de andre. Jeg har rodet lidt med den.

Med hensyn til arondissementerne og cantonerne er der kun få der er oprettet i forvejen, til gengæld skal der oprettes en infoboks til dem, men det skulle også være relativt nemt. Inklusiv at lave en standardartikel. --Henrik Sørensen (diskussion) 3. feb 2014, 22:04 (CET)